reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

narzekanie leży w charakterze kobiet i Polaków ogółem haha:-D:-D:-D
więc podtrzymujemy tradycję:-D

No i te teksty koleżanek albo w ogóle podsłyszanych kobiet "widziałas jaki ta ma cellulit? ja bym sie wstydziła nogi pokazać", "A ta to wstydu nie ma z takim cielskiem sie tu pokazywać" albo" Masakra, jaki ona ma okropny brzuch, a fuj" itp i potem człek sie nasłucha i coraz bardziej zakrywa

reklama
Gaja a gdzie to taki jarmark słowny? :szok: ja się z czymś takim nie spotykam, unikam takich ludzi, trza trzymać jakiś poziom, a nie zajmować się czyjąś d...ą - powiedz tym komentującym ;-)
Ala byłabyś boska, gdybyś to pozbierała do kupy, wszystko jedno jak, byle w jedno miejsce, bo trudno potem grzebać w całym forum. Dużą colę light masz u mnie za to, wręczę Ci, jak przyjedziesz w końcu na te kawę do Sfery (p.s. ostatnio byłam na kawie z koleżanką i oddała swojego 3 latka na 2 godziny do figlo-parku, a panie tam pracujące zajęły się nim. 8 pln/godzinę niestety).
Dorota czy ja wiem czy on taaaki rozwinięty? od kilku mies widzę, że wszystko błyskawicznie naśladuje: dyszę wchodząc z nim po schodach u mamy - on patrzy na mnie i robi to samo. wystarczy mu kląsknąć językiem - powtarza, powiedzieć: "lalala" powtarza, a od tego do "Oli" blisko. Najczęściej buzia się mu nie zamyka i powtarza sobie: "łi bi di bi łi bi di" i tak w kółko :tak:za to ruchowo jest późniejszy.

Kropeczko za chwilke zaczyne nad tym pracować :) a co do kawy to przyjade napewno prędzej czy później :-) ale musze nabyć jakieś małe autko :-D:-D

Iza wiele kobiet słyszałam, nie znam takiej co nie krytykuje kogokolwiek:-D
Choćby na placu zabaw jak jestem to nieraz siedza mamuśki i tylko tyłki rąbią:baffled:
Ale a drugiej strony wam napiszę, że jak np jade nad morze a tam w bikini leży kobitka ze sporą ndwagą to mnie podnosi na duchu - no chore ale tak jest - wtedy czuję sie lepiej, że skoro ona nie ma na tym pkc kompleksów to dlaczego ja sie wiecznie chowam???:tak:

A wy cos o wadze dzieci pisały, Maks w wieku 12 m-cy miał cos koło 13 kg a teraz 15,5 kg jest nabity ale nie gruby.
I też szybko zaczął mówic pojedyncze słowa, teraz coraz więcej mówi ale nie jest to jakis rewelacyjny poziom. Miłosz w jego wieku praktycznie bo 2 lat umiał wszystkie literki i mówił że "A jak aparat, B jak buraczki itp" bardzo szybko mówił całymi zdaniami i do teraz gęba mu sie nie zamyka a Olka z kolei małomówna i do teraz rozmową z nia prędzej mnie z równowagi wyprowadzi niż sie cos dowiem

Ostatnia edycja:
Gaja zgodzę się z Tobą, krytykowanie (a raczej pospolite obgadywanie, które przybrało definicję krytyki) leży w naszej naturze, niestety nie tylko kobiecej. Faceci są jeszcze gorsi. Znam takich.
Natomiast ja nie spotykam się z tym na swoim placu zabaw, żadnej mojej sąsiadce też się to nie zdarzyło (mam na myśli moje rówieśnice).
Ja sama staram się ugryźć w język na temat czyjejś tuszy bo: 1. sama nie jestem/nie byłam i nigdy nie będę ideałem 2. wiem, że do 100 kg wcale nie jest trudno dobić i wiem, z jakim samozaparciem się tego pozbywa.
A brzuch? wystarczą wysokie majtki i odrobina luzu do swojej figury. Sama paraduję w bikini po działce albo w szortach + góra z bikini. Wybierzcie się do Włoch na wczasy!!! 100 - 130 kg kobiety, nasze rówieśniczki chodzą bez biustonoszy!!! a brzuch? mają to w dupie. ważniejsze są problemy niż czyjś duży/mały/wiszący/płaski brzuch. też mi zmartwienie...założę się, że dziewczyna, o której wczoraj pisałam z Jolkiem weźmie wszystkie nasze albo wszystkie na świecie wiszące brzuszki na siebie, byle jej ktoś obiecał, że cofnie czas i urodzi zdrowe dziecko! wyluzujcie....:tak:

Dobry pomysł z tym osobnym wątkiem na przepisy, myslę że tak łatwiej będzie coś znaleźć a tutaj będzie porządek :tak:
Spis treści chyba nie potrzebny. A jak co to można zawsze w 1 poście zrobić i edytować za każdym razem jak ktoś coś doda, ale to może jak będzie tego więcej.

Gaja Ty się nie patrz na modelki ani celebrytki, bo one wcale takie idealne nie są, niemal wszystkie zdjęcia są retuszowane.
Gwiazdy też mają cellulit - Foto - Plejada - Sprawdź, co słychać w show-biznesie

Ostatnia edycja:
reklama
hehehehehe
no tak
ja pisałam o tym :-p:-p:-p:-p

Iza no ale przecież, skoro kaszaloty chodzą prawie roznegliżowane to nie znaczy, że mamy sobie odpuścić, co ??? 1 lipca co raz bliżej ;-)

Do góry