reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
:-) jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :sorry: jutro zadzwonię po wyniki cytologii to przy okazji spytam się czy coś wiadomo na ten temat - ale wyjeżdżam na 2 tygodnie do Poznania pilnować małej zarazy :-) i nie będę miała czasu Was odwiedzać ... No i przy okazji porobię potrzebne badania krwi :-)

Wyręczyłam Was trochę na wątku przepisowym, oczywiście absolutnie nie przypisuję SOBIE tych przepisów. Gromadziłam je w ulubionych, więc skopiowałam tylko Wasze pomysły. dopisać autorki ciast? ;-);-);-)Bo Ala prosiła wyłącznie o przepisy...

Iza ja dodałam Toxi i Edyśki bo z nich korzystam :D i podpisałam, że to ich ;-) ale dlatego, że same opisywały ;-) i jak to WYRĘCZYŁAŚ ? ;-) HEHEHEHE

Butterfly aa.. to wytrwałości :p znając życie i tak tu zaglądniesz sama wiem po sobie hehehe ;-)

Nooo... bo nie musicie już wstawiać linków, chociaż pewnie i tak je macie w ulubionych. Pootwierałam je, skopiowałam i są :) Twoje tesz.

edit:
Mati też śpi???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) zobaczymy, myślałam że mój G dostanie urlop ... ale chyba dupa z tego :-p no trudno jakoś wytrzyma bo w weekend przyjedzie haha ;-) później będą mieli przestój w firmie to pasuje bo się wymieniam z mamą nad opieką i wracam do domu i będziemy sami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hihihi ja tam miałam te przepisy w wordzie zapisane :tak::tak::tak: to co ja mam w ulubionych nie wstawiam nawet ;-) bo połowy nie wykonałam a to nie o to chodzi, żeby walić przepisami z prawa i lewa :p bo zaraz się ksiażka kucharska zrobi na 1000 str :p

edit:
Iza nie szalej, była 1 drzemka do 13.40 więc jakie spanie ;-) bawi się na dywanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trudno niech się zrobi 1000 stron :) najważniejsze, że dziewczyny miały je sprawdzone. Przecież nie kopiuję jak popadnie całego neta ino te przepisy, które poleciły zaufane współforumowiczki :-p:-p:-p

reklama
Do góry