reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witajcie :-)
Zważyłam się rano i mam 0,8 kg na minusie. W weekend prawdopodobnie będę w plenerze więc ważyć się nie będę. To podaję wagę dzisiaj.
Czy się cieszę :dry: chyba tak, bo wiem że mam kontrolę nad swoim ciałem. Tylko wiem, że po weekendzie może być już więcej - bo znowu grill i piwko.
I w sumie to nie wiem czy taka ciuciubabka z waga jest dobra :baffled: No ale z drugiej strony gdybym ciągle tylko rosla to nie byłoby dobrze.

Co do przepisów to prosiłabym żeby zamieszczać tylko same sprawdzone przez siebie, bo przecież tego i tak jest masa w sieci ;-)
Mój ostatni sprawdzony wczoraj, nie miałam co zrobić z truskawkami a nie było ich za dużo, więc zrobiłam piankę :tak:

Dzisiaj zakończenie roku, muszę się urwać z pracy na godzinkę i zobaczyć jak córcia dostaje świadectwo od pani dyrektor :-)

reklama
Dzień dobry :-D:-D
Witam się i ja z kawką i śniadankiem :-):-)
Weszłam dzisiaj na wage i co ? I pokazuje 72,7 czyli ponad 2,5 kg mniej :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

Edysiek a córcie pewnie świadectwo z czerwonym paskiem?

Dziewczyny wiecie jak się ciesze że ten mój Jasio się dostał do przedszkola? Naprawde :-):-)

dzień dobry :D
do nas upały już powróciły :D dziś ma być 30 stop ..

Jola tylko bez przemocy :p co do jędrności to moje uda są jej przeciwieństwem :p wezmę ręka zbiore i cellulit się maluje cudowny :confused2: no i masz racje jedzmy tyle, żeby się cellulit napiąl :p hehehehehehehe ;-)

Jolek zakwasy miną.. za dzień, dwa..ewentualnie osiem :p ;-)

Edysiek
no to córa oficjalnie zaczyna wakacje :d eh, kiedy to było, że czekało się na ten dzień :D

Ala super!!!!!!!!!!!!! toż to rekord !!! u mnie 0,5 kg mniej czyli 65,8 kg ale walcze dalej ..;-) z tym, że jutro idziemy na imieniny :baffled::baffled::baffled:

Gaja no to ćwiczenia zaliczone :D ja też muszę weidera zrobić bo wieczorem nie ma czasu :-D

Mateuszkowa wyspałaś się? :-):-) a co do wagi to też jestem zaskoczona ale poki co nic nie widze po sobie więc ... a ja jutro robie urodziny Jasiowi i też będzie kiepsko z dietą :no:

Ala no przestań! to świetny wynik! no chyba, że sie wczoraj głodziłaś.. ?? ja zeżarłam te 0,8 kg czereśni i one faktycznie napychają :D więc będę się nimi ratować co dzień!
czy sie wyspałam ? nieeeeeeeeeeee... 6.30 trza było wstać no ale cóż..

idę dziś do sklepu jak mały się wyśpi i mam nadzieje, że cos kupie - buty albo sukienke :-D:-D:-D

Nie no nie głodze się nawet wczoraj batonika zjadłam :-)
Potem pokażesz co sobie kupiłaś co? A ta koszulka Ci już doszła?

dzień dobry :)
Po waszych sukcesach, zara idę po wagę, co pokazuje -4 kg :-D możecie być spokojne - poszła do reklamacji :-:)-D
Ja się tam zważę 01 lipca, zaliczę jeszcze trochę grządek (dziś maluję altankę) i jakiś szybkomarsz w te saune.
Edysiek, Gaja, jak to u Was dziś zakończenie roku??? :szok: Szymon miał wczoraj, i to na 16.00. Zaproszenie dostałam, rodzice mieli przyjść pooglądać przedstawienie, ja się śmiałam z Szymkiem, że przedstawienie w domu mu zrobię jak świadectwo przyniesie...zamiast przedstawienia nagrodę jakąś wypłacić mu muszę bo ma średnią 5,0 :szok: po mamusi:-D
p.s. dajecie swoim dzieciom $ w nagrodę?

Iza i jak ?? nie zwazysz się? ;-)) oj to dziś grządki Cie pochłoną, taka pięęęęęęęęęęęękna pogoda - u Was też? :-)

Ala i tak trzymaj :D widzisz? da się da! trzeba tylko chcieć :-) jestem mega dumna z Ciebie :* a bluzka jeszcze nie doszła - przyjdzie do sklepu i muszę ja odebrać

reklama
Jaka bluzka, halo, halo! Ja nic nie wiem :szok:
dziś u mnie w menu truskawkowy Bartuś w owsiance. :szok: dobija mnie ta jego samodzielność: po paru łyżeczkach owsianki zasłania buzię obiema łapkami, sięga po łyżeczkę, którą go karmię no i zaczyna się... 3 x w tygodniu piorę pokrowiec z fotelika, żałuję, że nie mam okrojonej wersji krzesła z ikea.
Dorota tak u mnie też tak pięknie, jak u Ciebie. Nie wiem, czy czekać aż Bartuś zaśnie, czy jechać już w te grzędy :-D

Do góry