reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
:-) cześć dziewczyny, co tu dziś porabiacie? :-) u mnie elegancko grzeje słoneczko, odprawiłam mojego Misiaka do pracy i mam wolne :-)
slonce20_%28www.e-gify.pl%29.gif
niech grzeje jak najmocniej, pozałatwiałam sprawy w urzędzie -> wystawiła mi łaskawie zaświadczenie o ubezpieczeniu i teraz czekać kiedy co i jak, dzwoniłam do nich o wynik cytologii i jest prawidłowy :) chociaż o tyle dobrze :-)

Dorota... a czego Ty się spodziewałaś? że Mati naje się elegancko jak tatuś? :-p:-p:-p
Ala! ja Ci skoszę! ja! ja! :tak: u siebie też lubię, tylko u mojej mamy nie znoszę, bo tam więcej grządek niż trawy.
Bartuś śpi, zaliczyłam prysznic.
Wyszczekana mówicie? :-D dzięki, ale jak tu nie być pyskatą, jak całe życie z chłopami pracuję: w Castoramie same chłopy później przedstawiciel handlowy w firmach z chemią budowlaną - widziałyście nie wygadanego przedst handlowego? nooo, chociaż w świadectwie pracy mam: kierownik ds. inwestycji :-D:-D:-D
Cieeeeekawa jestem, co byście powiedziały na mojego chłopa o jego wyszczekaniu...:szok:

Butterfly no to masz wolne wskakuj nad jakąś wode :-D
Ala ale zabierze dzieciaki ? będzie jakieś wolne.. a co do trawy to ja uwielbiam kosić trawniki może dlatego, że swojego nie mam ale jak się dorwę to moge cały dzień i krzaki przycinać :D
Iza spodziewałam się, że zajarzy co to łyżeczka :-D były 2 próby po czym się zbuntowal.. :/

reklama
Iza spodziewałam się, że zajarzy co to łyżeczka
Hm... Bartuś dostawał łyżeczki do zabawy i kubek metalowy, żeby mógł hałasować, wtedy, kiedy chciałam go przetrzymać w krzesełku w kuchni. I sam zaczął wkładać je do buzi. Ale to było 4 mies. temu...Może spróbuj dać mu jakiegoś soczku na czubek łyżeczki, albo coś co lubi?
(Bartuś dostałby trochę czeko...:zawstydzona/y:) :-)

Do góry