reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja bym pojechała :D może zasnie Ci raz a porządnie i wcześniej pójdzie spać na noc ? :-) ja sama na takie spanie dziś licze..
no to samodzielność Bartusia widze, że Cię dlobija :D hehehe ale przecież to takie słodkie - tylko czemu tyle brudu w okół ? ;-) ja mam fotelik z ceratka czy jakąs tam pcv i dobrze, że taki zakupiłam bo wczoraj miałam rosół wszędzie :no::no::no: a tak to przecierasz i już.. a nie możesz dokupić jakiegoś pokrowca ?? ja sama boje się dać małemu widelca czy łyżke :p hehehe on jak coś to rękami albo miska na twarz -_- albo do góry nogami bo lepsza jest guma od spodu :/

a bluzka z endo z napisem "jestem super mama " ;-) to bardziej codzienna niż jakaś seksi wyjściowa :p

reklama
aaa! no tak, zapomniałam o tej bluzce. nooo... nasz Dorotek się będzie dowartościowywał :-p:-p:-p proponuje lansować się w niej na piwku :-D
a krzesło z FPrice'a więc pokrowca nie dokupię :baffled:

hehehe no tak jesteś specyficzna ;-) szczera do bólu z zabawnymi i niespotykanymi tekstami ( przypomnienie dnia wczorajszego - nt. komentowania przez innych grubych tyłków:D ) ale to w Tobie jest najlepsze :-D:-D:-D

ależ lukru :-D

Dorota nie rozumiem... co Mati robi z tą miseczką? bo mam taką, przyklejaną właśnie do blatu ale jej jeszcze nie próbowałam - czy mam rozumieć, że Twoje Dziecię już to rozpracowało? bo moje w kubku 360 podważa tą silikonową otoczkę i cieszy się, kiedy pstryka mu pod palcami...:szok:

te przyssawki się nie sprawdzają.. :no: Mati poprostu bierze i podnosi miche a przyssawka strzela.. :/ no oczywiście jest ciekawsza od samego żarełka :/ więc próbuje ją gryźć :dry::dry: domyslasz się co sie dzieje z zawartościa.. ? więc nie pozwalam mu :zawstydzona/y: karmie go ze zwykłych talerzy:zawstydzona/y: które trzymam od niego z dala.. może czas na sztućce? dam mu dziś .. tylko właśnie do kaszki ??? to będzie masakra:szok:

Daj, niech próbuje. Posprzątasz potem z jakieś 25 min... :-D
Co to znaczy: "specyficzna jesteś"...???:szok: :-D
i jakie tam zaś niespotykane teksty? :-D normalne przecież. może tylko trochę ironii dorzucam, szczypte żartu i bedzie.
p.s. jakoś właśnie odnoszę wrażenie, że Ty najlepiej interpretujesz moje "specyficzne" :-p poczucie humoru. Nadajemy na tej samej częstotliwości chyba. :tak:

ja się boje , że ja jego nie doczyszcze!! ma taki śliniak z ikei z rekawkami ale co tam! on się drze jak mam go tylko wytrzeć!! no zobaczymy ;-) najwyżej prysznic będzie ;-) zrobię fotke jak sie uda :p

wyszczekana troche jesteś :-D nie słodzisz bez powodu, ale i nie jesteś w tym chamska :-D babka z jajcami :-D
oby to tylko nie były fale Radia Maryja :-D:-D:-D

ps. a ja dziś robie sobie dzień minimalnego jedzenia... co by mi żaden wał tłuszczowy nie uwypuklił się bardziej na wieczór :D

reklama
Mateuszkowa zgadzam się z Tobą w 100% co do Kropeczki :-D:-D super to ujełaś !! :-):-)
"wyszczekana troche jesteś
laugh.gif
nie słodzisz bez powodu, ale i nie jesteś w tym chamska
laugh.gif
babka z jajcami
laugh.gif
" sUPER !! :-D:-D

A co do jedzenia to ja sobie wczoraj kupiłam bób pół kilo ugotuje go zaraz i będe dzisiaj przez cały dzien go jadła :-D:-D

Do góry