reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A co za danie na gorąco? Ile będziesz miała osob? Na którą to robisz? :-):-) ja znowu za chwilke mam swoje urodziny i znowu musze szykowac i gotować ... wkurzam się na samą myśl :-D

reklama
to będzie taka potrawka bałkańska, będzie nas 14 osób ( z nami ) + Mati a robię na 15 :-)
ja swoich urodzin nie organizuje, stara już jestem hahaha ;-) tylko imieniny, za to mąż ma dobrze bo i teraz robimy urodziny z jego imieninami, a później Mateusz ma imieniny a P zaraz urodziny ( ale imienin dziecka raczej nie będziemy organizować )

No ja ogólnie też nie chce robić ale muszę bo do nas przyjadą moi rodzice, teściowie babcia to nas 8 plus dzieciaki więc czy chce czy nie musze coś zrobić :-).
A podaj przepis na tą potrawkę?

Ala niestety nie podam bo nie wiem :szok::szok: zrobi mi ją mój tata który gdzieś ten przepis wyszukał albo dostał od kogoś :szok: to jest cos podobnego do strogonowa i potrawki z kurczaka w tym stylu - naleje do bulionówek/miseczek i niech żreją :-D:-D:-D:-D

Heloł:-)
witam się dopiero teraz bo J był z rana w domu a nie lubię pisać jak ktoś mi zagląda przez ramię;-)
Kupilam sobie wczoraj tą piankę co Gaja czekoladowy brąz i wyszły mi prawie czarne ale i tak fajne zdecydowanie wolę ciemny kolor.
Mateuszkowa to nieźle masz roboty.
Alusia ja teraz robię swoje i małego za jednym razem bo mamy tylko dwa dni odstępu heh i podobnie jak Dorotka strogonow dwie sałatki ciasto :tak:. Fajny ten pensjonat my teraz nad Bialym tez płaciliśmy 45zł za pokój właśnie ale był duży i z lazienką i lodówka także spoko.

Edysiek gdzie wyjeżdżasz na urlop?
Jolek smacznego hahahah;-)

Ja właśnie zrobiłam leczo a co wszyscy robią hahah

Editek ja mam ciemną czekoladę, ciemne to one w łazience się wydają ale w świetle dziennym jest prawdziwa ciemna czekolada:tak:

A ja jakos na wyjazd nie czekam, jakoś mnie to omija te wyczekiwanie. Za dużo na głowie mam i mi to tito:-p

I w ogóle dziś się masakrycznie źle czuję, znów mnie żołądk boli, słaba jestem, wróciłam z miasta i od razu moje tabletki na żoładek brałam. Chyba czas ponowić badania sobie, np na mięso mnie odrzuca, jakoś w ogóle nie mam na nie ochoty. Na spacerze kupiłam jogurt pitny jakis smakowy bo myślałam, że może żołądek boli bo coś trzeba w niego wrzucić - choć w ogóle ochoty na jedzenie nie miałam - i nic nie pomogło. Teraz jeszcze do tego głowa zaczyna mnie pobolewać:zawstydzona/y:

reklama
No ja cały czas jestem tylko zaglądam czy kto co napisał:-p A tu nic:-p
Moje boleści po lekach przeszły i dopiero apetyt się załączyła ale wszamałam arbuza chyba z kilogram:-D Uwielbiam:-D
A reszta pizzę zjadła, nawet niby dobra wyszła bo mi nieraz za twarde ciaso wychodzi a tu fajne puszyste wyszło:tak:

Do góry