reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dzień dobry~:-)
za godz. kolejna imprezka heh :sorry2::sorry2: ząb tak mi daje w kość, że jade na prochach męża które dostał po artro. dramat pół ryja mnie boli, jeść i mówić nie mogę :/
zatrzymałam się z weiderem na 15 dni i brakło mi dnia na reszte a dziś już 4 dzień ;przerwy :/ ale zauwazyłam, że od razu mi brzuch wypchało- tam gdzie mięśnie :/ owszem twardy jest ale bardziej widać heh :/

Gaja dokładnie z ta pogoda, nieraz na 3 dni w przód nie sprawdza się..no cóż pozostaje nam wszystkim miec nadzieje

Butterfly no to ładne przejścia, dobrze, że nic sie nie stało, kurka ja już nie pamiętam kiedy sie ostatnio seksiłam w nocy :szok::eek: zawsze w dzień albo na wieczór a najlepiej rano :eek:

Edyta
dobrze, że pan stomatolog przystojny hahahahaha :D

Jolek
dzięki :-) ja chyba wyrwe je , chociaz boje się strasznie, pomimo, że dentyste odwiedzam często i zawsze ze znieczuleniem, ale mam rpzeczucia, że te moje korzenie zebowe są nie ten tego.. :eek::eek::eek: musze zdj zrobić..

Ala mój Mateusz tak jak Twoje dzieci 18-19 i lulu wstaje za to o 6-6.30, ale jak pójdzie spac o 21 to i tak wstanie o 6-6.30

Iza dobrze, że syn pojedzie do ojca.. zawsze to lepiej i dla niego i dla Ciebie ;-) a mojemu dziecku ida naraz cztery trójki, obczaj to..sajgon, śpi po 15 minut za cały dzień....dramat, co do all super, że udało Ci sie posprzedawać, ja nie mam zabawek małego z czasów " kiedy był mały" heh jak to brzmi ;-) wszystko co ma jest na teraz albo na przyszłość, a wczoraj doszły kolejne, kurka mieszkanie małe! z rana pojechalismny po 2 pudła ponad 50 litrowe... oczywiście zaliczając najpierw kłótnie z P :wściekła/y: po tym jak wpadły mi rzeczy do kibla no i zaczeło się, eh :/ brak seksu robi swoje hahaha

reklama
jestem kochane, dziś u mamy byliśmy na obiadku, ja mało zjadłam bo wiecie krasiwe :/ Więc suche pyry i fasolka dla mnie i samokisy i kawałek ciasta ale tylko jeden i rano skibka chleba i wcale mi się jeść nie chce.

Co do Allegro to mi się udało tez troszke sprzedać, zwłaszcza ciuszków po Maksie, zawsze to jakieś pieniądze na inne wydatki ubraniowe

Cześć kobitki. Miałam mega intensywny dzionek,że mi nogi w doopsko wchodzą. Padnięta jestem na maxa!! Nie ćwiczyłam dziś bo nie miałam kiedy.Źle się z tym czuję,ale już nie mam siły dziś:( Z radosnych wieści M zauważył dzisiaj że troszkę brzucho mi zmalało, cieszę się strasznie , bo sama też to zauważyłam ale nie chciałam nic głośno mówić.

Mateuszkowa ja miałam jedną dolną usówaną chirurgicznie i ta druga też tak musi być usunięta. Tamta była wyrywana , a ta ma być dłutowana :/ Po tamtej byłam tydzień na zwolnieniu. Tak mnie bolało dziąsło,że opakowanie ketonalu w trzy dni zjadłam:/

Gaja co to te samokisy ???

Uciekam spać i do juterka

Witam :-)
Wczoraj jakoś nie miałam czasu zajrzeć, bo najpierw byliśmy na tych urodzinach a potem jeszcze znajomi przyszli na piwo. Z tym, że ja o suchym pysku musiałam siedzieć :dry:

Mateuszkowa super zdjęcia :-) I Wy też super :tak: Fajnie, że imprezka się udała.
Butterfly dobrze, że nic Wam się nie stało, współczuję przeżyć :szok:
Jolek fajnie, że już widać efekty, na pewno od razu motywacja większa :-)
Gaja właśnie te samokisy to inaczej małosolne czy co innego ?

Właśnie muszę zobaczyć jak tam moje ogórki, czy już nazbieram na słoiki.

Jestem i ja,
te samokisy to małosolne, masz rację Edytko :)
Dziś na wadze 64,3 więc pomalutku spada:tak: Agrafkę zaliczyłam zaraz abs.
Pogoda do bani cały czas pada a Maks cały czas jęczy, że sie boi bo mu się teraz deszcz tylko z burzą kojarzy bo u nas są codziennie:dry: Także mam miągwę w domu:dry:

A na obiad mam 2 kabaczki tylko nie wiem jak zrobić? Chyba wydrążę i jakieś nadzienie warzywne z mozarelką zrobię:tak:

Gaja gratulacje :) ze spadkiem wagi oczywiście.
Nie wchodzę na wagę po weekendzie. Wczoraj jak zwykle napadł mnie biały świeży chleb, lody, obiad i chleb znowu :baffled: z masłem! a że nie wierzę w spadki 3 kg w 7 dni, to dlatego się nie ważę. Wątroba i mięśnie odzyskają cukier, i waga z powrotem rośnie po takiej głodówce jak miałam cały ubiegły tydzień...
Ja znowu nie mogę się pozbyć Bartusia ciuszków mimo, że same dobre metki. wszyscy by chcieli za 1 pln i wysyłka gratis :baffled: a z kabaczka możesz też zrobić leczo, jeśli lubisz.

Dorota ślicznie wyglądasz w nowej kiecce! Mati fantastyczny na tych fotkach i wydaje mi się, że nieco klon taty?
właź na wagę po tym niejedzeniu przez zęba, będziesz mieć wynagrodzoną dietę :tak:
a wyrywania 8-mki się nie bój, nie mam 2 sztuk z jednej strony. W znieczuleniu, też trzeba było dłutować, bo korzenie zapuściła prawie do gardła, ale nic nie bolało, po zabiegu też. A wyrywa się górną + dolną co by była harmonia w szczęce.
Zabawek jeszcze się nie pozbywam, sprzedałam na allegro 2 x leżaczek (zdublowany prezent), huśtawkę, fotelik z bazą, buty z gino rossi które kupiłam za 39 pln (skóra!) i jakieś tam harcerskie pierdoły od Szymka, w sumie wyszło 600 pln :-)
Edysiek od dziś urlop na całego? a Ty wczoraj o suchym pysku? :szok: eee.. jak to tak?
u mnie w polu ogórków już 10 słoi i wiaderko samokisów czy jak to tam Gaja nazywa :-D
Jolek jak będziesz mieć czas i siły i zaczniesz plażowe marsze, zobaczysz, jaki będziesz mieć mały brzusio. Ja nigdy nie miałam małego przed odchudzaniem, i nigdy nie ćwiczyłam brzuszków (nie mogę, błędnik wariuje, głowa boli, odruch wymiotny powstaje) ale maszerowanie pozwoliło mi się go pozbyć.

Dzień dobry :)

Kropeczko to troszkę zarobiłas na allegro :) I tak jak piszesz każdy by chciał za zeta, ja wystawiłam zestaw zabawek interaktywnych za 30 zł cztery zabawki VTech i Little Tikes i chyba za drogo bo nikt nie chce a są w idealnym stanie, najlepiej za 5 zł:baffled:
Mam też troszkę ciuszków muszę sfotaczyć i wystawić bo sezon się skończy:sorry2:

Gaja bo z tym allegro jak z loterią... jak kupowałam te rzeczy, które już sprzedałam, to był taki wysyp i ceny śmieszne.
Trend utrzymywał się przez pół roku.
Teraz mój fotelik z bazą był najtańszy ze wszystkich używanych na allegro... a sprzedałam go 50 pln drożej, niż kupiłam :szok: podobnie leżaczki i karuzela znad łóżeczka, sprzedałam drożej niż kupiłam, mimo, iż kupowałam używki :szok:
Wstaw link do aukcji na swoim lokalnym BB, w ogłoszeniach BB-sprzedaż.
Ja tak zrobiłam, ale w śląskim sami nadziani: tylko huśtawkę sprzedałam na miejscu, reszta poszła w Polskę :szok: a zaznaczyłam odbiór osobisty w promieniu 60 km od gór po sam śląsk aż do Sosnowca...

wyobraź sobie, że ja mam w komisie Leżaczek - Bujaczek jak nowy z panelem wibracyjnym, melodyjkami, światełkami i pałąkiem z zabawkami, chcę 50 zł, niby oglądają ale nadal im za drogo a za niego musieliby dać 150 zł tak na oko ale stan idealny i cena i tak za mało:dry: Jeszcze mam wózek głeboki po Maksiu i tak sie zabieram jak pies do jeża bo chcę sprzedac tu na miejscu, nie ma mowy o wysyłce bo to drogo wyjdzie:sorry2:

reklama
Gaja na allegro jest opcja - zamów kuriera jakiś sendit czy jakoś tak.
Jeśli masz pudełko, wpiszesz wymiary i wagę wózka, allegro wyceni Ci od razu paczkę i możesz ją w ten sposób wysłać. Spróbuj.
wyceniłam tak jakiś przedmiot i wyszła mi przesyłka z kurierem z allegro za 12 pln...
a leżaczek? wystaw na allegro za 55, sprzedasz. mój poszedł za 60, kupiony przedtem za 50 do Wrocławia :) trzeba czasem poczekać na nowy wysyp dzieciaczków :-D

Do góry