reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

u mnie raz deszcz raz słońce przeplatane z burzą :baffled: poszliśmy na chwilkę na spacer to wiało, popadało, brrr wróciliśmy i siedzimy :baffled::baffled: zjadłam nektarynki, pomarańcze i biszkopty :nerd: i nadal mnie nosi.. kupiłam też dynie i pokroiłam,pomroziłam dla Mateusza więc będzie jak znalazł :tak: a dziś wieczorem P odbierza od moich rodziców królika więc muszę go obrobić, brrrrrrrrrrrrrrrr.. i buraki wielkie jak kapusta.. masakra:-D

gdzie wy jesteście?
Alusia ??

reklama
Padam na pysk :baffled: Stwierdziliśmy z K. że jeszcze przed wyjazdem wylejemy nowa podłogę w korytarzu. Dzisiaj wszystko skusiliśmy, wywaliliśmy cały gruz i na razie tylko styropian położyliśmy. Jutro wylejemy beton.
Teraz mnie plecy bolą.

jestem i ja,
cały czas zaglądałam ale jakoś nie chciało mi się skrobać.
Dzieciaki dopiero padły. A ja zauważyłam, że od kiedy mniej spaceruję przez pogodę to mam problemy ze spaniem, tak to w locie usypiałam teraz jest inaczej i w nocy sie wybudzam:baffled: Nienawidzę tego bo to marnowanie czasu na sen, wniosek? Muszę się wymęczyć jak pies:-p

Witam witam:) Nie mam czasu na kompa. Mój chrześniak siedzi i gra na kompie więc ja nie mam jak w dzień zajrzeć.Może i dobrze to ja nie zalegam przed nim i doopa nie rośnie bo ja cały czas w ruchu:):)

Butterfly kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&

Mateuszkowa
gratuluję spadku wagi.

Przepraszam więcej nie pamiętam, padam na cyce. Dobrej nocki

witam,
my od 5.30 nie śpimy, Maksa od nocy gorączka męczyła a on na gorączkę jest pobudzony i marudziaty:sorry: więc noc do doopy, za godzinkę pobiegnę go do pediatry zapisać, pewnie angina oby nie:baffled:

I of kors kolejny dzień deszczu, ciemno u nas od samego rana:confused2:

Witam :-)
Gaja u nas tez psia pogoda i tylko 13 stopni :no:
Ja jakoś ostatnio nie mam problemów z zasypianiem, a nawet gorzej bo chciałabym posiedzieć wieczorem i nie daję rady. Za to rano budzę się 6-7 :baffled: Może jakbym wieczorem dłużej posiedziała, to bym spała dłużej ale nie daję rady wieczorem padam :eek:
Zdrówka dla Maksa, oby szybko przeszło.

Jolek dobrze, że jesteś ciągle w ruchu i nie masz czasu myśleć o podjadaniu ;-)

Deszcz pada a ja muszę iść ogórki pozbierać :crazy:

Edyta nic nie pisz, u nas chyba cały dzien będzie padać, no ale cóż jak za gorąco źle jak za zimno też hehe:-p Ale za to cały dzień na sprzątanie mam:laugh2: "Uwielbiam" hehe. Ja to bez bicia się przyznaję, że jeśli chodzi o porządki to nienawidzę sprzątać. Z chęcia to bym połowę rzeczy wyrzuciła, bo mamy za mało szafek na wsio. I nic sie nie mieści, dużo rzeczy na szafach stoi - wkurza mnie to bardzo:baffled: Dzis mam w planie łazienke i kuchnię do ogarnięcia

witam :-)
u mnie pochmurno, ale nie zanosi się, żeby padało cały dzień także nie jest tak źle ..

Gaja ja tak jak Ty nienawidzę stawiania na szafach rózności, więc..wywalam, to czego nie uzywam, to co zepsute i czeka na kiedyś tam ..u teściów jest mnóstwo pudełek na szafach po wszystkim :baffled: okropne to .. jakbym miała wieksza piwnicę to bym wyniosła tam połowe gratów, ale mam mniejsza niż łazienka 2x2 m :/ i w dodatku przechodzą przez nie rury .. :eek::eek:

Edyta to powodzenia z ogórkami, eh.. ja ze wstawaniem późniejszym nie mam tego problemu, jedynym problemem jest moje dziecko, które nie rozumie, że 6.00 to nie jest pora na wstawanie :eek:, a chodzę spać 22-23... dłużej juz mi ciężko wysiedzieć..

Jolek to strata wagi gwarantowana :D

a i na wspominki mnie wzieło z okazji roczku małego, ale to zleciało, kurka..dopiero taki maluteńki był a teraz ma prawie 30 cm więcej..dlaczego tak szybko ??? eh .. :sorry::sorry::sorry:

Zobacz załącznik 483370

reklama
Witam się:-)
U nas biegunka od wczoraj niewiem czy to przez zęby czy coś innego ale walczymy, ręce mam już do podłogi od dźwigania i przebierania ale za to mam własny ciężarek heh.
Odezwę się jak uśpię gada, bo teraz nie da nawet pisać.:-)

Do góry