reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

No ja też się dzisiaj witam
;-) wczoraj nie było czasu przepraszam :tak:.
Oogolnie jakoś ostatnio nie mam natchnienia pisac no ale postaram się :tak:.

Co do sprzątania to ja się właśnie za chwilke zabieram bo chce zrobić u chłopaków taki porządek na błysk... wszystkie zepsute zabawki wyrzuce no i właśnie na szafie chce ułożyć pudełka z zabawkami ale tak fajnie te kartony obkleiłam i będzie ładnie wyglądać ;-)

Editek oby biegunka szybko przeszła :* ;*

Mateuszkowa a Ty ślicznie wyglądałaś na roczku swojego synka i wogole super z Was rodzinka. A co do wspominek to mnie też czasami tak bierze i wtedy mam ochote na 3 dziecko ale potem patrze na swoje i ochota mi przechodzi :-D:-D.

Gaja ja tez nie lubie ogolnie sprzatać ale jak już się zabiore to koniec :-D ciężko mnie oderwać :-):-) .

Edysiek płaszcz przeciwdeszczowy i heja w ogorki :-) ja co do spania to chodze spać kolo 23 a budze się po 6 chociaż mogłąbym spać i spać ale szkoda mi dnia. Nawet w tamtym roku na wczasach wstawałam o 8 :-) :-) jeden dzień tylko cały spałam ale to musialam odespać podróż :-):-) potem w nocy było szaleństwo :-D:-D .

Motylku ja też zaciskam kciuki a pogoda... a teraz niech popada najważniejsze żeby w sierpniu było fajnie :-):-).

Laski znowu zmieniłam plany na wakacje :-D:-D była któraś w Chłapowie? Jak tam jest?

reklama
Ala a co sie stało, że miejsce zmieniasz???? :-)
gdzie ta miejscowość ? zachód - wschod ?
z dzieckiem masz racje człowiek niby chce ale żeby był w takiej sile jaką ma teraz, z takim doświadczeniem i warsztatem ;-) i żeby własnie pierwsze było, ale byśmy mądre były hehehehehe :D

edit:
Editek kurka biegunka? :/ a nie zjadł czegoś ?? które zębiska mu idą.. ?

cześć Dziewczyny :)
U mnie też pada... :baffled: Bartuś śpi od godziny, więc nie wiem, jak wytrzymam z nim w domu do wieczora.
Ala nie wiem, czy zmiana miejsca wyjdzie Ci na dobre...jest tam taniej? nie dziwię się, bo miejscowość jest dramatyczna. wieś. Kilka knajp i sklepików. Morze płytkie, możesz iść pół kilometra wgłąb morza i wody będzie do ud. No ale to Twoja decyzja. Był mój były mąż z 6 letnim wtedy Szymkiem i wytrzymali 6 dni, a mieli być 2 tygodnie :tak:
Gaja szybkiego sprzątania życzę. Zaproś mnie do siebie, lubię sprzątać, ale nie całymi dniami. Lubię posprzątać 2-3 godziny i spokój. No i uwielbiam mieć czysto tylko czemu to wymaga ciągłego latania ze ścierą...?:baffled:
a z tym spacerowaniem przed snem to może potrzebujesz się porządnie dotlenić?
Edysiek to masz pracowity urlop...u mojej mamy też robota na działce, a tu pada.
Editku życzę małemu zdrowia. Niby Bartuś nie choruje, 2 razy do tej pory złapała go ta wysoka temperatura, no ale wiem ile to wymaga wytrwałości, żeby opiekować się takim marudnym maluszkiem :crazy:
Dorota niestety - czas jest nieubłagalny... też sobie dziś pomyślałam, że dopiero co byłam w ciąży, a zaraz się będę szykować na 2 urodziny Bartusia :-D
zostały Ci jakieś ciasta? wyślij kuriera :tak:
Jolek masz rację - siedzenie przed kompem powoduje bezruch i niechęć do zmiany tego stanu, przynajmniej ja tak mam. A w tym necie tyle czytania...:szok: życzę cierpliwości dla małego gościa ;)

Ala byłam tylko w Sarbinowie, Ustroniu Morskim, Mielnie, Darłówku, Jarosławcu, Ustce, Łebie i to chyba wsio;-) Także co do Chłapowa nie pomogę:confused2:

A ja jak się wzięłam za wyrzucanie syfu z kuchennych szaf, tzn z tego co na szafie to cały worek 60L wyrzuciłam:eek: Ale niestety zaraz Maks mnie wołał bo bidak z tą gorączką leży i usnął mi na brzuchu a przed chwilką wróciliśmy od lekarza i ma początki anginy, od razu dostał antybola i Ibufen i sobie leży.
A ja uciekam dalej sprzątać póki smród nie woła

Gaja bidulek ten Twój Maksiu...oby szybko wyzdrowiał!

C&A ma od wczoraj do dziś 2-dniową wyprzedaż.
Chciałam kupić ciuchy chłopakom - rozmiary 98 i 172 wyprzedane :baffled:
a ceny mają super, po 15 - 20 pln za sztukę.
Zrobiłam więc zakupy dla siebie, ale nie mogłam zapłacić z PayU.:wściekła/y: no to niech się wypchają.
Może Wam się coś spodoba?

Iza zostały maslane kruche ciasteczka boooooooooooskie <wysyłam> hehehe ;-) i troszkę placka z jabłkami i masa migdałową <ślinotok> .. wrzuce przepisy bo to sprawdzone i pyszne :tak:, zaraz sobie przejrze c&a chociaż nie wiem czy na mnie cos będzie bom ja nie wymiarowa i trza mierzyć..póki co musze kupić sobie nowy stanik, koniecznie bo nosze zły rozmiar jak sie okazało :eek: no i troszkę mam już za luźne w obwodzie :eek:

Gaja
no to && za Maksia, żeby szybko przeszło, a Ty rzucaj się dalej w wir sprzatanie, nie wiadomo kiedy później Cię tak najdzie :D ja też sie natchnęłam i odkurzyłam, umyłam podlłogi, wstawiłam pranie..a... i świniakowi wymieniłam :sorry:

Butterfly
polecam mycie octem! super działa, błysk niesamowity :-D

edit: ALA co ty z tym widokiem na morze ? :p seksić się bedziesz w pokoju i nigdzie nie wychodzić ? :p jak tak to ja już nie wiem, ja zamierzam do pokoju tylko na noc sie sprowadzać ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa no moj mąż tak chce :-D :-Dceny z kosmosu a znalazłam w właśnie chłapowie, na helu i w Ustroniu Morskim ale w Chłapowie włąśnie czytałam opinie to co napisała Kropeczka ;* na Helu podobno też nie jest rewelacyjnie a w Ustroniu Morskim coś budują i jest głośno i brudno ;/

Do góry