reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Butterfly hehe no ja takie ścierki kupiłam w aldi/lidlu za 5 zł :p uzywam ich do okularów, można tez je nabyc na prawie każdym targu,placu,bazarku, sa dobre chociaż z czasem sie zużywają..

Ala no to niech szuka hahahah ;-) cos za coś :p tylko po co mu ten widok na morze ??? :p sama wiem, że nie korzystałam z tych atrakcji w hotelach ;-) a jak już miałam czas żeby podziwiać to była połnoc i morza nie bardzo było widać hahaha

Ala : pierwsze lepsze: http://www.grunt.ta.pl/ no ale cena heh

reklama
Ojej co tu tak cicho?
Pogody nie ma każda w chałupie a i tak nie piszą:-p
Ja właśnie skończyłam ćwiczyć ale głowe ciężką mam, jestem zmęczona - znów, no coś jest nie tak ile można ciągle zmęczonym być?
Maks dziś lepiej aczkolwiek z jedzeniem nadal nie bardzo, no nic na siłe boli gardło to i nie chce. W ogóle musze przed wyjazdem dzieciakom adidasy kupić bo okazuje się, że im już ciasne:eek: Kupowałam w marcu i klops, trzeba następne:eek: No ciągle coś :confused2:

Hejka
No cisza tutaj że szok normalnie u nas już pomału się uspokaja ta biegunka tylko starszy ma ale z nim to szybko sobie poradzę heh. Wczoraj przebrałam chyba 15 pieluch jak nie więcej chociaż nie w każdej była kupka. Ręce to mi do samej podłogi zwisały normalnie a jeszcze sobie na wieczór wymysliłam prasowanie bo idąc Waszym przykładem wzięłam się za porządki i sprzątnęlam całą szafę.

Gaju a może to przez pogodę tak się czujesz bo teraz niskie cisnienie. A z dziećmi to tak zawsze jak nie buty to spodnie, właśnie wczoraj jak układałam szafę to na starszego prawie wszystkie spodnie za krótkie bluzy ma takie lepsze ze 3 i znowu trzeba będzie coś pokupić zwłaszcza że szkoła niedługo.:szok:

Alusia i jak znalazłaś coś?

Butterfly niezła ta ścierka u mnie to zawsze jakis płyn i ręcznik papierowy cóż idę na łatwiznę heh

Mateuszkowa zdjęcia świetne i TY wow fajnie wystające kości . A maluszek to cały tata heh :-)

dzień dobry

u nas słoneczko <przesyłam do Was> mój mały nadfrabia apetytem za Twojego synka Gaja, kanapka z pomidorem omnomnom :-), ja straciłam chęci na ćwiczenia, mam totalnego lenia, nawet dzisiajsza wizja wyjścia do sklepu po kaszki mnie przeraża :eek::eek: jestem niedospana wiecznie
dietowo wczoraj było jak najbardziej, prócz paluszków :zawstydzona/y:

mam zdj z sesji
wstawiam pare

Zobacz załącznik 483626Zobacz załącznik 483627Zobacz załącznik 483628Zobacz załącznik 483629Zobacz załącznik 483630Zobacz załącznik 483631Zobacz załącznik 483632Zobacz załącznik 483633Zobacz załącznik 483634Zobacz załącznik 483635

:-) cześć :-) u mnie pochmurno :baffled: normalnie z tą pogodą na łeb idzie dostać ... ja chce słoneczko!!!

ok 12 idę odebrać wyniki TSH od których zależy wszystko ,,, już się boję bo nie wiem co tam zobaczę ... :(

Mateuszkowa - fajna sesja :) wyglądacie świetnie :-)

Butterfly dzięki :*, nie denerwuj się na zapas, jak wyjda złe ( a nie wyjdą :D ) to dostaniesz odpowiednie leki :tak:

Editek, tak...kocham wystające obojczyki..dązyłam do tego.. mam też tą przyjemność posiadać wystające żebra ale dlatego, że mam szeroką klatke :p dobrze, że biegunka Was opuszcza...

reklama
Mateuszkowa ja już biorę leki na to, wynik po miesiącu czy coś działa ... czy się obniżyło - zobaczymy co powie na to gin ... Biorę dawkę 50 ale czasami i 150 dostanę nic tu nie wiadomo ...

Do góry