reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja nie uraziłaś mnie! opiernicz był pokrzepiający..
w zasadzie
przed ciąża w najgorszym momencie ( 10 mc przed zajściem ) ważyłam ponad 68... tuż przed samą 64,5 -64 przy skrajnym jedzeniu, stresie, ryczeniu po kątach w pracy, piciu litrami zielonej a teraz waże 65-65,5 i zjem czeko i kruche ciastka i nawet o 23 zjem pizze więc nie jest źle
powinnyśmy sobie ręke podać bo na mózg nam sie rzuciły jakieś ideały , może bez ciązy byłybyśmy wielorybicami seksownie pomykającymi w zaciasnych spodniach a tak to seksi mamuśki z nas i tyle i trza sie pogodzić, że ciałko się zmienia bo latek przybywa i lepiej się nad twarza skoncentrujmy jak to już jedna pisała :D btw Ala używasz kremu solutions albo tego kremo-żelu z avonu? mam i się boje maźnąć..

reklama
Ala ja mam ten pomarańczowy w słoiku i żel tez do mycia ryjka, podostawałam to jako prezenty i nie wiem czy uzyć czy nie, teraz maziam sie lirene i jest ok .. ale ten kremo-żel mnie kusi ( taki niebieski anew chyba)

Te kremy anew mi nie pasują i z różnych opinii słyszałam ze nie są wcale takie dobre. Jeśli masz delikatną skore na buzi to mogą Cię nawet poparzyć...

dziewczyny udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
yes2.gif
laugh.gif
laugh.gif

TSH miało być poniżej 2 !!!!!!!!! i mam 1,91 !!!!!!!! więc możemy się starać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Ala no co Ty !:eek::eek:

Butterfly, super! a nie mówiłam?? sluchaj starszej koleżanki ;-) oby poszło Wam to szybciutko ;-) ( tak jak mi :tak:

a ja na obiad kuskus z kurakiem podsmażonym na hektolitrze oleju bo wsiakał i wsiąkał i prędzej by się spalił niż usmazył a oliwe mam ale nie do smażenia :confused2: i do tego cukinia, kukurydzia. cebulka, czosnek i przyprawy :-D

Dokładnie Dorota trzeba się skupic na czym innym, ja o twarz bardzo dbam, jakoś nie potrafię sobie wbic do mózgownicy, że będę kiedyś babcią, taką na twarzy bo babcią to chcę być mych wnuków hehe. Mam oriflame jakiś krem niebieski też taki żelowy i jest ok, dotleniający i go stosuję na dzień a na noc mam Lirene Folacyna, no i pod oczy z AA Oceanic. I dziwię się co niektórym dziewczynom że w wieku 30 lat nie stodują żadnych kremów, nic z twarzą nie robią oprócz jej umycia a potem narzekają, że zmarszczki są itp itd bo na krem szkoda chyba pieniędzy. Ale też druga prawda, że nieraz genetycznie sie dziedziczy taką skłonność do marszczenia i kremy też nie bardzo pomogą. Ja mam dobre geny w tym kierunku bo nikt moim rodzicom nie wmówi, że są przed 60-tką:-p Ale mój ojciec zawsze wyznawał zasadę co dasz żoładkowi to na zewnątrz się odwdzięczy, więc zawsze dobrze zjeść musiał i soczki sobie sam robił w sezonie i nie jadł śmieciowego jedzenia i chyba tez to jakiś wpływ miało:tak:

Co do obiadu ja miałam jeszcze kabaczka, przełożyłam pomidore, pieczarkami, papryką, posypałam mozarellą i dobrze doprawiłam i dodałam troszkę wędzonego kurczaka - pychotka - oczywiście zapiekłam

Gaja - jakbym moja matke słyszała - nie uzywaj nic bo CI SIĘ CERA ZNISZCZY, SYFY WYJDA I ZMARSZCZKI ZAGOSZCZĄ :szok::szok::szok: ona sama ledwo co używa! kremów dla pań po.. 35+ no cóż, duchem młoda no ale.. nie używa bo twierdzi, że jak zacznie to jak potem przestanie to odrazu zmarchy wyjdą tłumem..:szok::szok::eek::eek: no cóż, tłumaczy to tym, że kiedyś dużo używała i teraz cere ma wrażliwą no i ja mam MIEĆ tak samo :confused2::confused2:, do tego ona z tego pokolenia co to twierdzi, że golone włosy na nogach odrastaja w większej ilości :szok:( zapewne pączkowanie, wysiew nasion itp. .. sama miała może z 3 włosy na 1 nodze na krzyż to sobie mogła tak gadać :confused2:) farbowane włosy na jasno odrastają prawie czarne! ( farba zabiera kolor, także ten który dopiero ma powstać :confused2: ) eh, nie jest zaniedbana ale te jej gadki..eh przestała już jakis czas temu, ale ja i tak wiem swoje, teraz musze kupić sobie krem pod oczy bo czuje , że potrzebuje..

spotkałam dziś koleżankę, tak tą co ma córke młodsza o 7 mc od mojego, tą co nie kupiła by używanych ubrań i tą taka "kasiastą" eh, stwierdziła " ładnie schudłaś" .. ja sie pytam w duchu CZY MOŻNA SCHUDNAĆ BRZYDKO ?:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Mateuszkowa to jak bym moją mamę szłyszała heh ona się nie goli bo po co mówi że tak lubi z kremów stosuje tylko nivea, ale tutaj to akurat genetyczne u nas że starzejemy sie pomału. Ostatnio poszłam do lidla wzięłam desperadosy a babka do mnie dowod proszę a byłam z małym heh a ja do niej mówię żeby się nie okazało że jestem starsza od pani i co starsza jestem ale jej głupio było hihihi. poszlam dzisiaj za twoim pomysłem i tez zrobiłam ryż z sosem i piersią a co się będę wysilać:-). A jaki ten krem pod oczy kupujesz bo ja normalnie muszę bo mam takie sińce jakby mi ktoś wpier....ił:wściekła/y:.

Gaju długo zapiekasz tego kabaczka?
Motylku no to do dzieła:-):tak:
A gdzie się podziewa Iza i Aga?:confused2::sorry:

Do góry