reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
dziś 65 kg :D :D a pare dni temu było 66.. heh
opiłam się wczoraj pigwówki i dziś ledwo żyje hehehe:-D:-D

Iza fakt, Mati to jest klon taty, co niektórzy dopatrują sie teraz podobieństwa do mnie i..je widzą! czekałam rok :D hehehe co do all to super, że pozbyłas sie gratów! :D ale fotelik z baza za ile?? ja opchnęłam za 500 zł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Gaja wcale dużo nie chcesz! ja tez będe musiała sprzedać ten bujaczek i wózek, ale wystawiam na tablica.pl i stamtąd duzo szybciej ludzie biorą niż z all..no ale tez ja mieszkam w dużym mieście ..i jak ktoś szuka to wpisuje Kraków i ma :/ więc Tobie trudniej, a komis to sie opłaca w ogóle? przeciez chyba cos się płaci za to, ze tot am stoi ? albo biora dosyć duży % ?

edit: a... podałam wymiary

reklama
Dorota ja swój sprzedałam za 180 + 22 wysyłka, ale nie był z pierwszej ręki, podejrzewam, że z drugiej też nie. Pewnie będzie w nim jeździć już 4 albo i więcej dziecko.
Pigwówka? pewnie pyszna :tak:
zaś zmieniłaś suwak?

Gaja, Mateuszkowa gratuluję spadku kilogramów.
U mnie na szczęście waga stoi, tylko ciekawe jak po urlopie będzie :-p.
Kropeczka antybiotyk biorę to niestety muszę być abstynentem. Tylko nie wiem, ile mam go brać :baffled: aż się skończy ?
Trochę mi szkoda, bo jutro chciałabym chociaż symbolicznie coś z mężem chlupnąć ;-)

Ja już całą chatkę biegiem posprzątałam, bo zaraz moi rodzice będą. Jeszcze pranie muszę poskładać , ale nie wiem czy zdążę.
Chcieli jutro przyjechać, ale my chyba jutro już wyruszamy to będą dzisiaj.
Na szczęście jeszcze ciacho mam :tak:

A ogórki jutro zrobię, potem znowu jak wrócę.

Iza no mój tez był używany ale po 1 dziecku no i w całkiem dobrym stanie :tak::tak: eh, dzieci :-D muszę zabrac się za sprzedaz ubranek albo porozdawać to.. tylko nie mam do tego głowy, zdjęcia wymierzyć zbajerowac opisem :-D hehehe

Pigwówka cudowna, nigdy jej nie piłam :-D ale już ją kocham :-D
suwaczek zmieniłam a co :-D

u mnie się rozlało cudownie.. jestem uwięziona z marudzącym dzieciem , bosko ..
wczoraj prawie całowałam zmywarkę..jakby mi przyszło myć tyle garów w jednokomorowym zlewie to bym chyba wyszła z siebie..heh

:-) Mateuszkowa co do wagi, to ja już nie mam fioła żeby się dzień w dzień ważyć ... teraz będąc w Poznaniu schudłam 2 kg z nerwów :) :-p ale stosuje dietę tą niskowęglowodanową choć czasami grzeszę ... ale też ze względu na leki i tarczycę powoli waga powinna spadać :-) bo widzę,że zawsze tarczycę miałam taką "wy****ną" na szyi to teraz ładnie wygląda..

ćwiczyć ćwiczyłam a6w i jazdę rowerkiem ale mam kontuzjowane biodro i jak je przeciąże to boli ... teraz jedyny sport to seks :D haha:-)

:-) no bo wpadałam do Was rzadko ostatnio, ale z moją wagą to wiesz... nie będzie spadać tak szybko jakbym chciała ... ze względu na moją chorobę i inne pierdoły to mi szybciej idzie przybrać niż zgubić ... ale się pilnuję i cierpliwie czekam :):-)

reklama
jestem :)
Wszamałam arbuza troszkę - mmmm uwielbiam :)
Teraz druga kawusia, kurcze u nas pada już chyba 5 dzień i codziennie burze są, właśnie teraz też siąpi:sorry2: Zdążyłam tylko na zakupy wyskoczyć z małym i znów pada ale na obiad dla reszty mam kopytka z gulaszem i sosem a ja jak pisałam kabaczki:tak:

A ja suwaka nie zmieniam bo moja waga lubi skakać więc jak będzie pełen kg to coś z tym zrobię:tak: No i jak postoi z tydzień. W sobote mamy jak u Edytki piknik firmowy więc rewia mody się zapowiada hehe. Ja tam ubieram się jak zawsze nie pajacuję ale połowa kobiet to szpileczki, sukieneczki, fryzy i co nie tylko - to chyba te co najbardziej innych obgadują bo sobie do zarzucenia nic nie mają:-p

Do góry