reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Dzisiaj w końcu udało mi się pospać, bo obudziłam się przed 8 :rofl2:
My jeszcze w domku, ale może dzisiaj w końcu pojedziemy, choć pogoda nie nastraja.

Mateuszkowa piękne zdjęcia :-) fajna z Was rodzinka :tak:
Alusia mam nadzieję, że uda znaleźć się coś w rozsądnej cenie.
Kropeczka ja niby też sprzątać nie lubię, ale i tak ciągle chodze i sprzatam, bo nie lubię jak mam brudno. A teraz jak mam wszystko posprzątane to i tak szukam czegoś i tak wczoraj umyłam jeszcze okna. Dlatego muszę się z domu wynieść :-p
Butterfly ja tez mam taka magiczną ściereczkę ale jakoś jej nie lubię :baffled: Ja do mycia okien najbardziej lubię normalny płyn do mycia okien i pieluchy tetrowe :tak:
Gaja mnie tez coś wczoraj głowa bolała, ogólnie ta pogoda mnie dołuje :crazy:
Editek zdrówka dla Olka
Butterfly trzymam kciuki

reklama
Dorka tak sie przyglądam zdjęciom i nie mam kompletnego pojęcia czego ty chcesz od siebie, no próbuję się doszukac i mi to nie wychodzi, czy wygląd szkieletu do nauki anatomii by cie w końcu zadowolił? Wystające żebra sa pase pamiętaj, nie ma w tym nic sexy :-p No chyba, że mąz zamierza uczyć się gry na cymbałach to by miał darmowe hehe;-)
Obojczyki ja np zawsze miałam wystające taka uroda i każdy mi mówi, że strasznie wystają - więc też nie wiem czy to jest fajne ale ja tak mam:baffled: Przepraszam, że może cos nie tak napisałam ale naprawdę musisz spojrzeć na siebie łaskawszym okiem.

Sorki doczytałam, że masz z natury wystające żebra ale mam nadzieję, że to nie powód do radości ;)

Gaja brzuch mam ... chce mieć wciągnięty .. a nie taki, że mogę złapać :baffled: .. tyłek też za duży..
z wystającymi obojczykami czuje się chudsza.. :eek:

EDyta dzięki, wiesz Ty już chyba faktycznie musisz gdzies pojechać :-p zaraz zaczniesz czyścic kaloryfery :-p albo fugi szczoteczka do zębów ;-)

Gaja tak to jest że ciągle coś ... ja teraz przed pójśćiem Jasia do przedszkola też mam niezłe wydatki :-(..

Editek mam nadzieje że dzisiaj już będzie lepiej i biegunka wszystkim całkiem minie :*

Mateuszkowa zdjęcia super !! Ty jesteś chudzina niesamowita, żadnego brzucha, super nogi normalnie rewelacja. A razem też super wyglądacie ;-). A co do Twojej figury to już bardziej chyba nie chudnij bo będziesz brzydko wyglądać :*

Edysiek super że się dzisiaj wyspałaś ;* a Wy wybieracie się tradycyjnie na ryby pod namiot? :) co do mycia okien to ja myje wodą z octem i gazetami :-D:-D.

A co do noclegów to znaleźliśmy coś tylko że znowu tam faktury nie chca nam wystawić większej troszke i nie wiem czy to wybierzemy ale sypialnia, pokoj dzienny z aneksem kuchennym, łazienka i wielki taras z widokiem na plaże i morze które jest zaraz pod oknem :) i 100zł za dobe :) no ale jeszcze myślimy

Dorota ale czego ty sie spodziewasz po urodzeniu dziecka? Ja też mam taki brzuch, nawet gorszy i raczej już tego nie zmienię i mam usiąść i płakać? Bo nie mam ciała 18-nastki? Tyłek? Jaki tyłek sie pytam, masz szersze biodra to i tyłek szerszy - taka uroda i tyle, wolałabyś się urodzić w innym ciele, załóżmy jakiejś brzyduli? Czy być w swoim, pamiętaj niektóre maja naprawdę gorzej.
Ja tam już przystopowałam z tym schizowaniem bo to jest z deczka chore już. Nigdy nie będę taka jaką chciałabym być i muszę się z tym pogodzić. Jedyne co to moge utrzymac to co już mam, już nawet na spadku wagi mi nie zależy jak spadnie ok jak nie to nie. Ostatnio spadła bo się źle czułam, teraz mam 0,5 kg więcej bo mało ruchu miałam bo w domu ciągle i powinnam wariować bo przecież znów mam więcej i heja ćwiczyć hehe. Pokaż mi zdjęcie sylwetki do jakiej dążysz bo chyba tak naprawdę sama już nie wiesz. Jesteś super babka i myślę, że wiesz o tym bo inaczej byś ani spódniczki nie ubrała ani ramion nie pokazała i niech tak zostanie. Mąż cię w pełni akceptuje i nie dokucza, masz super rodzinkę więc czego chciec więcej?

Dorka my chyba na jakąś terapię powinnyśmy się udać hehe

Ostatnia edycja:
Dorotka no wyglądasz super:-) szczupłe nogi (ja zawsze właśnie zwracam uwagę na nogi bo moje to chyba nigdy nie będa chude ) spokojnie możesz sobie pozwalac na czekolade itp.:-)
Gaju mi się podobają wystajace obojczyki nie kości czy żebra na całym ciele tylko własnie te obojczyki.
Alusia po co Wam większa fakturka dajecie w koszta czy do socjalnego wliczacie?
Motylku mam nadzieję że teraz już wszystko będzie w porządku i wkońcu będziecie mogli zacząć staranka i będzie zatrzęsienie :tak::-D
Edysiek jedziesz pod namiot u nas trochę zimne noce, ale już wpadłam na pomysł i kupimy sobie taki duży materac do busa na wymiar i mamy sypialnię bez rozbijania namiotu i nie napada nam w razie czego heh

Editek potrzebujemy do pracy S żeby dostać dofinansowanie ... Kurcze ogólnie wszyscy wystawiają ale jak znajdę coś super to jest problem :wściekła/y:

Gaja...ughm.. :baffled::baffled::baffled: tak, tak .. dac sobie na wstrzymanie? nie wiem czy umiem ... czuje się opierniczona :-D także zawieszam działalność :-D

Ala tylko, żeby przez to szukanie, coś już znalezionego, nie zniknęło Wam z przed nosa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorka i powinnas się czuc opierniczona bo patrzę na Ciebie i nie wiem kompletnie gdzie Ty widzisz czego ja się za cholerę dopatrzyć nie mogę:-p
Możesz zawiesić działalność spadkową ale nie obecnościową tu na forum :)
Nie chciałam Ci sprawić przykrości ale same mnie też do piony przywoływałyście więc jeśli czuję co czuję i widzę co widzę to kurcze napiszę to no!

Podejrzewam, że większość odwiedzających ten wątek pobieżnie stwierdziłaby po obejrzeniu zdjęć, że nam się w głowach poprzewracało i innych problemów w życiu nie mamy:-p

A tak w ogóle to też pogoda na mnie wpływa, zrobiłam się marudząca strasznie, mąż to chyba zacznie do domu o 22 wracać jak dalej jęczeć będę. I chyba w nast tygodniu z mama wybywam na leśniczówkę z dziećmi do brata - brat wyjeżdża i zostawia nam klucze, to w lesie na łonie natury sobie pobędziemy, niedaleko jeziorko jest to przy pogodzie sie pokąpiemy. Tylko czy ja wytrzymam z nimi te kilka dni, oto pytanie? ;)

Ostatnia edycja:
Do góry