reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ej to nasze mamy podobnie z depilacją, moja też nie goli nóg hehe:-D ale kremów używa i to dobrych :) A mój tato to nawet o zęby nigdy nie dbał, nie używa pasty i szczoteczki i co? Zeby ma swoje po dzis dzień a moja mama chuchała i dmuchała, szczotkowała i cuda wianki i ma sztuczną szczękę :eek:

Dorota ważne, że zauważyła a i można brzydko schudnąć uwierz mi - czasem odchudzanie zamist korzystnie wpłynąć na osobę postarza ją o kilka ładnych lat albo chudnie za szybko i skóra wszędzie zwisa, także da się:confused2:

Editku tak ja tylko wkładam na 180 stopni na 10-15 minut i voila, beztłuszczowe praktycznie bo nic oliwy ani niczego nie dodaję, tylko ta mozarella ale to nie cała kulkę tylko pół dla smaku, jest pyszne tylko kabaczek najlepiej jak jest mały bo nie trzeba drążyć tylko od razu kroić;-)

reklama
Dziewczyny ok nie golić nóg jak się ma 3 włosy na krzyż ale moja teściowa to jest masakra... Ma włosy na nogach jak facet, pod pachami tak samo a jak strój ubiera to wogole masakra bo wszystko jej wystaje..
Normalnie mi wstyd z nią wyjść...

Mateuszkowa ważne że zauważyła ;-).

Gaja a Ty jak sie kochana czujesz? :* bo ostatnio byłaś osłabiona ;*

Ala właśnie cały czas słaba jestem, do tego ten mój żoładek, właśnie mnie nie rozpieszcza i siedzę i mnie pobolewa:baffled: Tak ni to mdli ni to boli:baffled:
Wybieram się te badania porobić sobie i wyjść nie moge, w sumie musiałabym z samego rana lecieć a co z młodym, bo przecież nie wezmę go na kolana na pobraniu krwi:confused2: T. za tydzien ma urlop to wtedy pójdę, choć mi prędzej gastroskopia by się przydała:baffled: ale nie wiem czy dałabym sobie zrobić:sorry:

A moje padalce łażą jeszcze , cała trójka, T. poszedł do jakiegoś lokalu na spotkanie z kierownikami - widzieliśmy się może 30 minut w przelocie dziś:confused2:

Gaja ten Twój mąż to taki jakiś dobry pracownik :) ostatnio gdzieś był z szefami, teraz znowu :) ciesz się ;*
A u mnie dzieci spią od 19 na szczęście bo Olek to zrobił się straaaaaszny!! Ostatnio nie da się z nim wytrzymac :wściekła/y:

Ala dobry jest w tym co robi ale tez ma niewyparzony jęzor i zawsze ma ciętą ripostę gdy ktoś mu cos wytknie albo atakuje. Wiem, że jest bardzo pomysłowy, ma wiele w głowie do zrealizowania, wypróbowania w firmie ale trzyma to na czas kiedy będzie mógł się wykazać, kilka jego pomysłów wdrożono i dzięki temu firma ma oszczędność na wydatkach ale nie kosztem ludzi. Skrycie wierzę, że zasługuje na więcej ale co będzie czas pokaże;-)

Cześć:-)
U mnie prawie biegunka opanowana na szczęście ale prawie cała paczka pieluch poszła:baffled: Jeszcze mały mi wczoraj zawalił głową w kaloryfer i guz miał na czole jak jabłko dzisiaj troszkę mniejszy przykładałam mu zimne okłady i altacet i pomogło normalnie rewelka.

Gaju ja swojego od dwóch tygodni widzę po 30 min. dziennie na obiedzie heh po pracy ma jeszcze fuchę i tak ciągle:crazy::rofl2:
Alusia ale Ci fajnie mój wczoraj usnął o 21 a wstał dzisiaj o 6 normalnie coś mu się poprzestawiało czy jak ale chyba zbudził go głód bo butlę wtryndolił za machem hehe

Cześć Laski :*

Gaja to mam nadzieje że Twojego męża docenią wreszcie :* a już niedługo urlop to będziecie ze soba 24 h na dobe :*

Editek dobrze że biegunka przechodzi a co do guza to Olo kiedyś też non stop chodził z guzami na głowie heh.
A dzieciaki poszły spać o 19 a wstały 7.30 tylko że oni się budzą w nocy po 2 razy więc kompletnie się nie wyspałam...

Wczoraj się zastanawiałam czy przypadkiem nad morze nie zabrać Jaśka ;-) i chyba tak zrobimy. Olo zostanie w domu a Jasio pojedzie z nami ...

witam,
ćwiczenia już zaliczyłam ufff.
Editku super, że ta cholerna biegunka ustała a o pieluszkach nic nie mów. A jak tam u was z nocnikiem bo u nas katastrofa. Ech pogoda też do bani bo z gołą dupą po mieszkaniu raczej nie pochodzi. Ale coś czuję, że łatwo nie będzie z nim:sorry:

A dziś poczytałam sobie artykuł jak to nasze Państwo kochane zabrało dotacje dla przedszkoli i średnio o 80-100 zł pójdzie opłata w górę za m-c:crazy: Super po prostu i jeśli za rok nie beda chcieli dotować to znów w górę, powariował ten kraj, jak tu mieć dzieci???

Ala niestety nie będziemy razem bo T. ma drzewo do cięcia, poza tym musi wymalować mieszkanie więc ja na 2 dni się wynoszę do mamy, pewnie działka tez do obrobienia będzie i tak do wyjazdu zleci, jedynie nad morzem będziemy non stop ze sobą

Gaja no to włąśnie mowie o urlopie nad morzem :* a co do tych przedszkoli to o państwowych piszą? :no:.
A pampersy na tyłku to masakra moj Olo ma ponad dwa lata i jest taki oporony że nie macie pojecia :wściekła/y: on chyba tego jeszcze nie kontroluje bo on chodzi i normalnie sika nawet się nie zatrzymuje tylko sika pod siebie :no: a ostatnio w ciągu dnia zrobił 8 razy kupe :crazy: ale normalną nie biegunka...

reklama
Oj dziewczyny z tym uczeniem sikania to różnie jak zostawiam otwarte dzrzwi od łazienki to wchodzi i woła siiisiii a jak nie to nie woła. Jak go puszczam w majtkach to nie tylke sika co jak już kiedyś pisałam znaczy teren hahha a do tego własnie robi normalnie 3-4 kupy i też nie o stałych porach. Ja niewiem Adrian jak miał rok i tzry mieisące już bez pieluchy chodził i wołal ale on robił tylko raz dziennnie i to rano także wiedziałam że potem będzie spokój.
Myslałam że naucze go przed jesienią sikania na nocnik ale chyba będzie z tym cięzko, no cóóż przemęczymy się aż sam załapie i tyle. Innego wyboru nie mamy hehe:-D

Gaju a ile u Was wynosi opłata za przedszkole teraz?

Do góry