No doooobra, nadrobiłam Was już
Jolek - tak, Bartuś ma rozmiar 98, ale noga mała. No cóż...jego tata ma 196 cm, mama 172, a ponoć dziecko przerasta rodziców (?)
Jak tam marsze po piachu - zaczęłaś?
Ala - ja na najgorsze upały (i nie tylko) polecam w lecie bazę pod podkład. Używam tylko tego zamiast podkładu:
L'OREAL STUDIO SECRETS-Baza pod makijaż z USA-15ml (2485223477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fantastyczna! tuszuje pory, wygładza, nie spływa. Daję jej znacznie mniej niż podkładu, którego używam wiosną, zimą i jesienią.
aaa!!! i dziękuję za troskę
Ala, Toxi, Motylku - zakupy na allegro? głównie kupuję sieciówki, używane dla dzieci, dla siebie różnie, ale w stanie idealnym.
Zakupy za 20 pln raczej sobie odpuszczam, dlatego, że najczęściej wyglądają jak Motylek pisze "szmaty".
Chociaż robię wyjątki:
MAXI ZWIEWNA SPÓDNICA MADE IN ITALY KORAL (2494608822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kupiłam ją wczoraj dziś już jest. Przepiękna. wygląda jak jedwab.
Natomiast buty z allegro kupuję wyłącznie ze skóry i tak od 2 tygodni jestem posiadaczką:
WYPRZEDAŻ -31% BOTKI CLARKS MEWS BUZZ SZARE - 41 (2478396142) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i czegoś bardziej zimowego

:
OKAZJA -50% KOZAKI CLARKS NORLEY PALM EBONY 41.5 (2504927365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale kozaki kupił mi mój B. na przeprosiny, w sklepie w Katowicach, bo były 30 pln tańsze. w dodatku zrobił mi niespodziankę, więc prawie-warto było się pokłócić...;-)
Obie pary butów fantastyczne, piękniejsze niż na zdjęciu.
Dorota ja mam niby rozmiar 40 ale clarks ma obniżoną rozmiarówkę, więc mam 41.