Edysiek
odkrywca
Jolek miało byc do 16, już poprawiłam.
Nawet już nie myślę dzisiaj, przesilenie po całym tygodniu
Nawet już nie myślę dzisiaj, przesilenie po całym tygodniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

w połowie cyklu robię się drażliwa, no i wzrasta mi zapotrzebowanie na węgle - cholera, obserwuję to już któryś cykl...natomiast po @ jedzenie dla mnie może nie istnieć, węgle też, lepiej sypiam, jestem mniej drażliwa. żadnych prochów nie biorę, nie leczę się na nic, chociaż może powinnam zacząc...gaja kojarzę,takie kolorowe ptaki,tak? taki czerwony z czarnymi brwiami i pomarańczowym nosem mi sie kojarzy:-)

No ale jak człowiek musi wsio sam robić a pan mąż siedzi sobie przed kompem bo przyszedł po pracy "umęczony" to czasem mi się zbiera
Fakt ja tez siedzę ale ciągle pomiędzy coś robię a nie tylko siedzę "przyklejona" do monitora
obym tylko nie skończyła z puszką czegoś zimnego na sobie...No i czekam na wyniki z InsanityDasz rade na pewno, tak jak i jolek
![]()

No i to co zakazane na diecie było zakazane. 

;-)
i znowu imprezka się szykuje a w niedzielę idziemy na Józefa. Niewiem jak moja wątroba to zniesie, a o diecie to nawet nie wspominam.:-)