reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ale produkcja pisania,nie mogę nadążyć czytać:-)

a wiecie,ze u mnie tak słońce świeciło,że prawie już śnieg stopniał?
tylko wieje bardzo

ja to cały czas mam pms,jakaś taka rozdrażniona ciagle chodzę.Może menopauza?;-) chyba już bliżej niż dalej:-)

reklama
No i my już po obiadku. Za dużo mi się sypnęło kwasku do marchewki i nie mogłam jej jakoś dosłodzić więc dość kwaśna jak dla mnie była:(

Natalini ale big post:) Tak Jolek jest Jola:)
Daj link do tego blogu Kamili. Czytałam kiedyś o niej w gazecie i jestem ciekawa co dalej z nią się dzieje:)
Olisię widzę na fejsie ale tu przestała zaglądać:(

Gaja udka w keczupie?? Przepisik daj plissss:)

Mateuszkowa toć żartowałam:p

Editku to musisz na imprezach tańce zorganizować to trochę spalisz kalorii ;-)

Edyśku pocieszę Cię że weekend przed Tobą, odpoczniesz troszkę :)

Mega u mnie teraz też słońce,ale jeszcze pół godziny temu śnieżyca taka była że świata nie było widać!!!

Laski myślałam,że dzisiejszymi ćwiczeniami rozruszam zakwasy a tu mam jeszcze gorsze- ledwo chodzę!!!

Jolek mam niewiele wieksze mieszkanie od twojego to troche ciężko hahaha chociaz jak się chce to wszystko mozna:-D:-D:-D:-D:-D

my tez małe mieszkanie mamy 47 m2 na 5 osób ale ważne że własne choć tego jednego pokoju brakuje:-p

mega mogę wkleić foty przed i po dla większej motywacji, ostatnio znalazłam moje 6 lat temu - masakra:eek::eek::eek:

Gaja 47 to nie 27:( Dawaj dawaj foty:)
Ja sobie jeszcze przed chwilą skalpel II zrobiłam bo na chomiku znalazłam:) Pierwszy raz mój M widział jak ćwiczę i nawet się nie śmiał:)

gdzie te foty?gdzie te foty?:-) aż przyleciałam i teraz nie odejdę;-)

jola--mój to nawet w snach by nie pomyślał,że ja coś cwiczę.Czekam kiedy mała nakabluje:baffled:

dziewczyny jutro mam w domu ur. dużej.Proszę trzymać kciuki żebym nie osiwiała ani nie pozabijała tej bandy.Jak ja to wytrzymam to nie wiem

Ostatnia edycja:
dobita jestem laski :(
z kaską krucho, jak się okazało transakcja ze stycznia nie była zaksięgowana i ściągną teraz!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ubezp. samochodu :/ )

Edysiek kaloryfer, kaloryferem. ja tam nie musze mieć, wystarczy, żeby był twardy i wiecznie wciągnięty ;D

Gaja a ja cały czas myślalam,że Ty masz coś ponad 60 m 2 !! :O no to szacun kobitko!!!!!!!!!!!!!!!!

Editek u mnie to samo!! jutro teście , pojutrze moi rodzice -_- za tydz kolega zaprosił na ur. ale nie wiem czy idziemy.. a za chwile swięta aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

A ja dziś w ramach spalania doopki to poszłam szybkim marszem przez te zaspy 30 min w jedną str i w druga do sklepu :-)

Mega będzie dobrze :D ja pamiętam ur swoje jak byłamw wieku Twojej o to były czasy :D :D :D

Mega a dużo dzieci będzie? Trzymam kciuki żeby imprezka się udała:) &&&&

Mateuszkowa ja nic o sytuacji finansowej nie piszę bo szkoda nerwów:(

Gaja mój M powiedział że jesteś niedożywiona i proponuje kanapeczkę na kolacje:) No i podziwia że własnymi siłami dokonałaś takiego sukcesu:)
Ech nie tylko on bo i ja Cię podziwiam:):*

reklama
o matko gaja.No jestem pod wrażeniem.Mam nadzieję,że nie odchudzasz sie już? wyglądasz suuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!

jola 10 szt ich będzie:baffled: ja to już chyba dzisiaj sraczki z nerwów dostanę:baffled:

Do góry