Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No i my już po obiadku. Za dużo mi się sypnęło kwasku do marchewki i nie mogłam jej jakoś dosłodzić więc dość kwaśna jak dla mnie była
Natalini ale big post Tak Jolek jest Jola
Daj link do tego blogu Kamili. Czytałam kiedyś o niej w gazecie i jestem ciekawa co dalej z nią się dzieje Olisię widzę na fejsie ale tu przestała zaglądać
Gaja udka w keczupie?? Przepisik daj plissss
Mateuszkowa toć żartowałam
Editku to musisz na imprezach tańce zorganizować to trochę spalisz kalorii ;-)
Edyśku pocieszę Cię że weekend przed Tobą, odpoczniesz troszkę
Mega u mnie teraz też słońce,ale jeszcze pół godziny temu śnieżyca taka była że świata nie było widać!!!
Laski myślałam,że dzisiejszymi ćwiczeniami rozruszam zakwasy a tu mam jeszcze gorsze- ledwo chodzę!!!
Gaja 47 to nie 27 Dawaj dawaj foty
Ja sobie jeszcze przed chwilą skalpel II zrobiłam bo na chomiku znalazłam Pierwszy raz mój M widział jak ćwiczę i nawet się nie śmiał
dobita jestem laski
z kaską krucho, jak się okazało transakcja ze stycznia nie była zaksięgowana i ściągną teraz!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ubezp. samochodu :/ )
Edysiek kaloryfer, kaloryferem. ja tam nie musze mieć, wystarczy, żeby był twardy i wiecznie wciągnięty ;D
Gaja a ja cały czas myślalam,że Ty masz coś ponad 60 m 2 !! :O no to szacun kobitko!!!!!!!!!!!!!!!!
Editek u mnie to samo!! jutro teście , pojutrze moi rodzice -_- za tydz kolega zaprosił na ur. ale nie wiem czy idziemy.. a za chwile swięta aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
A ja dziś w ramach spalania doopki to poszłam szybkim marszem przez te zaspy 30 min w jedną str i w druga do sklepu :-)
Mega będzie dobrze ja pamiętam ur swoje jak byłamw wieku Twojej o to były czasy
Mega a dużo dzieci będzie? Trzymam kciuki żeby imprezka się udała &&&&
Mateuszkowa ja nic o sytuacji finansowej nie piszę bo szkoda nerwów
Gaja mój M powiedział że jesteś niedożywiona i proponuje kanapeczkę na kolacje No i podziwia że własnymi siłami dokonałaś takiego sukcesu
Ech nie tylko on bo i ja Cię podziwiam:*