reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

kotlety sojowe ja uwielbiam :D
eee jakie 2 zł za pól piersi ? kurka coś za tanio :p :p u nas to cycki kurze na ok 17 zł :p

reklama
Gaja ja mogę mięsa nie jeść cały dzień, wędlin prawie nie jem wcale, ale na obiad to lubię jak jest :tak: Wtedy czuję, że zjadłam ;-)
To prawda, że warzywa i owoce drożyzna :wściekła/y: Chciałam kupić brokuły - prawie 6 zł sztuka ( i to niemal mikroskopijna ).

Mateuszkowa ja Ci nic nie chce narzucać, tylko swoje zdanie napisałam ;-)
Ja przechodziłam ospe jak miałam prawie 30 - zaraziła mnie wtedy 6 letnia Angela.

Tak oglądałam Lekarzy - jakoś tak zaczęłam i się wciągnęłam i przyznam, że najbardziej spodobała mi obsada (zwłaszcza męska :-p).
Zwykle seriali nie oglądam, jakoś mnie drażnią. Wolę coś na discovery obejrzeć.

Ja też lubię sojowe, tylko że ja je smażę w panierce i chyba tak nie są zbyt dietetyczne. Nie wiem czy można je jakoś inaczej przyrządzać :hmm:

Hejka:-) u nas leje normalnie masakra:-D
My jak zwykle po intensywnym weekendzie:-) heh
Ja normalnie nie mogę sie zmusić do pisania preczytam wszystko a potem jakoś nie mogę hahah odpisac
Właśnie odmroziłam lodówkę bo bierzemy świnkę po okazyjnej cenie heh
Co do warzyw to u nas tez drogie pomidory 9zł masakra, a bylam wczoraj w lidlu i kupiłam małemu koszulki 3szt. za 19,99 więc się opłacało do latania beda heh.
Do tego podobnie jak Edysiek ale ja znowu czytam ostatnią już z mojej serii książkę i się wciągnęłam heh
Dobra zmykam umyć mój tłusty łeb:-) i trza się ogarnąć bo może wreszcie przestanie padać haha
Do później Laski:tak::-)

Edyśku nawet nie odebrałam tego tak, żebyś mi narzucała :tak: ja sojowe nie obtaczam w bułce to niby mniej kalorii ale widzę przeciez ile oleju wsiąkają zawsze :baffled::baffled: u nas też drogie warzywa ale kupić trrzeba , ja się ratuje mrożonkami - brokuły, kalafiory zwłaszcza, że nie ma naszych jeszcze
Editku mówisz, że 9 zł a u nas i za 15 zl są.. no dramat jak drogo a żryć trzeba -_-

Dorka napisałam że to połowa z połowy piersi hehe czyli jedna tak wyjdzie 8 zł podwójna, no chyba , że zdarzy się taka prawie kilogramowa ale tak mniejszą przeliczyłam :p
Ale za to kupiłam sobie cały pęk szparagów za 3 zł i ugotuje na obiadek - mmmmmm

gaja aaaaaaaaa to jasne hahahaha :D
ja ostatnio chciałam szparagi kupić, ale mi facet mówi 11 zł to se poszłam no cholera jasna. -_-

laski myślicie, że wzięcie teściowej na wyjazd to zły pomysł? bo mamy 1-2 miejsca wolne i możemy wziąć ... a pomysłów brak. możemy też nikogo nie brać.. sama sie wacham.. :/ :/

Dorka a na jaki wyjazd?

U nas szparagi tańsze bo mamy blisko uprawę szparagów :) Za 11 zł to i ja bym nie kupiła :/

Gaja no nasz wakacyjny, za niecałe 3 tyg jedziemy prawdopodobnie
fajnie z tymi szparagami.. w sumie ja chyba nie jadłam szparagów.. :szok:

wiesz w takim razie bym teściowej nie brała, jeszcze 2-3 dni to ok ale nie więcej to dla mnie byłoby za długo. Ani prywatności ani nic.

reklama
no tak myślałam. tylko musiałam sie utwierdzić w tym. bo z jednej str. wiadomo-małego przypilnuje czy coś, ale z drugiej strony wszędzie będzie z nami łaziła także zero prywatności...

a ja mam dzis tragiczny dzień, tyle slodkiego już wchłonęłam że dramat chyba z 2000 kcal samych słodyczy i nic tylko żre.........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry