reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja my mamy jeszcze taki mały i jest to samo heh ale chce ten duży zobaczyć czy mały nie będzie bał się włazić a przy okazji sami się pochlapiemy hehe a to nie masz kogos do pomocy przy basenie?:tak:

reklama
ja wszystko robię sama bo na działce zazwyczaj jestem sama z dziećmi, więc muszę napompować to dziadostwo, nalać wody, nagrzać też drugiej bo do tej lodowatej ich nie powsadzam i trochę czasu mi to zabiera:confused2:

hej melduje, że żyje
podroż dramat, 1 dnia 10 godz-spoczko, 2 dnia 7 godz dramat-maly tak dawal w doope, że szok, skwar do tego ponad 35.. :/ :/
ale jest pieknie, jemy dużo serów i ":`fuagra" no kocham to żarcie ;-) ale za to na spacer nad j. genewskie musimy isc az 160 metrow w dól bo jest taka roznica poziomow, wiec wyobrazcie sobie to pchanie wozka pod gore!! :p :p
w sensie, nie tylko 600 metrow do jeziora bo z 1,5 km :p

buziaki dla was kochane! :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Ja do południa zabiegana byłam. Zachciało mi się gołąbków robić. No to od razu zrobilam ciacho, jak juz pikarnik w użyciu.
Duchota u nas straszna.
Ja ten tydzień po południu w pracy. Tyle dobrze, że mamy klimę.

Mateuszkowa udanego wypoczynku :-)

witam,
wpadam się pochwalić tylko, że Miłosz kończy rok ze średnią 5,2. Ma 2 szóstki z angielskiego i historii. No dumna jestem bardzo z niego:-D

witajcie po dlugiej mojej nieobecnosci

niestety musze wrocic na dietke :zawstydzona/y:

rzuciłam palenie i przybyło mi troche tu i tam :zawstydzona/y:

suwaczek juz ustawiłam

buziaki dla wszystkich :tak:

Ostatnia edycja:
witam, witam,
koniec weekendu to się meldujemy :)
Ja oczywiście ćwiczeniowo, grzecznie, dietowo także poza dniem wczorajszym gdzie zjadłam kawałek torta u mojej bratanicy na urodzinkach. Waga już pokazuje 63,7 :-D:-D:-D Więc coś wreszcie rusza, pomału ale zawsze:tak: Choć z drugiej strony u mnie są takie wahania, że nie wiem czy się tym cieszyć:-p

A czy u was też taka plaga komarów???? Matko aka ja pokąsana chodzę, już nawet żel na ukąszenia nie pomaga a w miejscu bąbla robią mi sie plamki jak siniaki:confused:

reklama
Witam :-)
Cały weekend spędzilismy poza domem. Pogoda byla super, nałapałam słoneczka i popływałam sobie w końcu, jeszcze mnie ręce bolą :tak:

Gaja u mnie też wahania, ale ja chyba na lato wywalę wagę przez okno ;-)
Komary dokuczają, ale my stosujemy Muggę (zamawiam na all) i daje radę.

Gdzie reszta ???

Do góry