reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Mateuszkowa a ja myślałam, że już pojechałaś, bo nic nie pisałaś.
Fajnie jakby udało sie do pracy wrócić.
A co do przedszkola to może juz teraz pochodźcie i popytajcie, jeszcze na koniec tego roku szkolnego zanim nowe nabytki będą. Miejsce to chyba wszędzie trzeba dużo wcześniej zaklepać.

Editku fajnie, że synek chętnie do przedszkola chodzi, zawsze masz troche luzu ;-)

U mnie pogoda cudna i oby tak zostało. Bo przez ostatnie 2 tygodnie to tylko deszcz i deszcz.
W ten weekend nigdzie nie byliśmy (przez pogodę właśnie). Ale na ten juz planujemy jechac na rybki :tak:

reklama
witam,
ja ostatnio nie mam weny do pisania, jakoś jak mnie złamały te wydatki niespodziewane to nie moge przejśc z tym do porządku dziennego:baffled:

Ale moge sie pochwalić, że Miłosz zdał na 6 z angielskiego na koniec roku - dumny jak paw jest i choć tyle mam takich moich małych zwycięśtw:-) Czerwony pasek raczej będzie ale ocen jeszcze wzystkich nie ma to nie wiem jaka średnia:tak:

Co do diety to różnie, jak wiatr zawieje:-p Ale treningów sobie dołożyłam i staram się robic po dwa a wczoraj nawet trzy i trzy godziny na działce pieliłam także raczej dobrze wyszło.

Dorka zazdraszczam wakacji aczkolwiek samej podróży to już niekoniecznie:-D

Gaja gratki dla Miłosza :tak:
Na moim ogrodzie przez te ciągłe deszcze słabizna, a jeszcze ślimaków pełno i mi ogórki podżerają :wściekła/y:
A ja jak wczoraj pieliłam to coś mi w nodze przeskoczyło aż gwiazdki zobaczyłam :szok: wyprostować nogi nie mogłam. Jeszcze dzisiaj mnie noga boli jak kucam.

Moja córcia wymyśliła sobie, że chce grzywkę (bo przecież koleżanki mają). To poszłam z nią do fryzjera i teraz jest przeszczęśliwa. Ciekawe kiedy jej się znudzi :baffled: Choć tłumaczyłam, że potem odrastac to będzie długo. Ale to już prawie nastolatka, to ja już za dużo do gadania nie mam ;-)

gaja wow ! gratki dla Miłosza! oby te paski zachowały się jak najdłużej! :-) powiem Ci, że jakoś podróżą się nie stresuje.., zawsze to nowe okolice do zobaczenia hahaha :p

Edyśku jestem, jestem.. z tymi przedszkolami to zawsze jest problem :/ ale może cos się uda. oby, bo nie ma kto z małym siedzieć, P może wziać 2 tyg urlopu ale co potem?!! grzywke powiadasz? :p znudzi jej się zaraz hehe no ale mówisz chciała- to ma, ważne, że szcześliwa ;-)

Edysiek córcia wie co modne heh grzywka już pare lat w modzie heh a może jak jej się znudzi to do tego czasu odrosnie :-)
U nas pogoda masakra pada i pochmurno ale idzie ku lepszemu jak weekend będzie ładny to też wybywamy nad jezioro tylko nie na nockę bo Adrian jedzie na zieloną szkołę w poniedziałek i chce go na spokojnie spakowac.

Gaja gratki dla Miłosza zdolniacha:tak: a z tymi ćwiczeniami to nieźle dajesz czadu, jak ty znajdujesz na to czas ja zanim rano wszystko zrobie to zaraz drzemka, obiad itp. i tak zleci a po południu to juz wogle prawie w domu nas nie ma heh.

Dorcia od tego sierpnia chcesz go dac czy od nowego roku? To jednak wracasz do pracy?

Editku tak w tym roku... ;-)

no wreszcie moje dziecko spało w dzień 2,5 godz! nie wiedziałąm co mam robić! i wreszcie zeżarł 2 danie! i to sam!!!! :D

Właśnie przyszłam z ogródka. Ale na dworze duchota :tak:
Coś mnie głód złapał to zrobiłam sobie rzodkiewkę ze śmietaną. Ostatnio nie mogę się najeść, dzisiaj wciągnęłam prawie całą paczkę krówek :zawstydzona/y: ssanie przed @ się włączyło

Mateuszkowa to właśnie może niech sam je, daj mu to co chce i jak chce.
Współczuję niejadka, bo wiem co to znaczy.

hej

mam takiego powera, że szok! ale to zasługa słońca i temp! wreszcie ciepło! upalnie! wczoraj super mi sie biegało, 5 km jak nic bez zadyszki nawet, ale nie porwałam się na wiecej bo nie wiem czy bym nie odchorowała tego ..

już przed 9 byliśmy na spacerze + zakupy , pomidorowa sie gotuje, na drugie makaron pełnoziarnisty z truskawkami, które ostatnio zjadam codziennie po kg albo dwa :p a na deser chalwa :p uwielbiam i ponoć bardzo zdrowa wiec sobie nie żałuje...

laski czy nie wiecie ile może się utrzymywac wysypka po tej odrze po szczepieniu ? Mati ma nadal to już jakiś tydzień z tym, że od paru dni jest blada, ale całe plecy ma chropowate

edit: halo?? :szok:
gaja łącze się z Tobą w bólu wydatków zw. z autem. po przeglądzie koszt naprawy zwiększył nam się do 1400 zł przez cholerne wachacze, które trzeba wymienić. poprostu uwielbiam takie wydatki. jestem wściekła jak nie wiem i niestety auto u mechanika do soboty rano :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorka to piąteczka - niestety, u nas nawet nie rozkręcił jeszcze auta, stoi tam drugi tydzień :/ Jesem zła bo wolałabym już wiedziec ile ta przyjemność nas zakosztuje:confused2:

Co do diety to 3 dzień ładnie ja trzymam, borówki nam obrodziły to koktajle sobie robię, naprzemian albo z truskawkami i tak się zapycham.
Do tego sobie dziś 2 treningi dołożyłam i czuję się nawet nawet. A i u nas duchota nie z tej ziemi aż się człowiek klei jak na zewnątrz wyjdzie:-p

Do góry