Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I kto tu jest zakręcony? Nicoya kupiła NUK-a... hehehhDobra dość naśmiewania sięlaktator kupiłaś zajefajny..canpol czy avent prawie się nie różnią tylko ceną...podobnie wyglądają..nie masz czym się martwić...;-)

Naturalna ciepłota ciała, która u zdrowego dziecka waha się między 36,5 a 37,5°C. Ja Konrada w dniu szczepienia nie kąpałam 

Ja tez postanowilam Blani nie kapac i zrobilam codzienna toaletke. Blania miala juz ponad 38 stopni i dalam pol czopka.w odbycie miala jeszcze wiecej.i jak narazie zaczyna chyba lepiej sie czuc bo ma sile na gaworzenie:-)Buziaczku ja Konrada szczepiłam tylko szczepionką 6 w 1 i poza tym że był marudny to mu nic nie było. A z tego co wiem to dokładniejszą temperaturkę będziesz miała jak zmierzysz ją Blance w odbycieNaturalna ciepłota ciała, która u zdrowego dziecka waha się między 36,5 a 37,5°C. Ja Konrada w dniu szczepienia nie kąpałam
![]()