Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przede wszystkim odstawić depilator. Mi kiedyś pomagała zwykła oliwka dla dzieci i peeling, ale po jakimś czasie krostki znowu się pojawiły. Teraz znowu z nimi walczę, żeby mieć ładne nogi na wiosnę.
Ja nie mogłam robić depilatorem bo mi włosy wrastały i skóra była podrażniona. Zrobiłam sobie depilację laserem vectus i to dopiero była najlepsza decyzja. Już po pierwszym zabiegu widziałam efektu a teraz po 5 mam zupełnie gładką skórę , bez żadnego włoska a minęło już prawie pół roku. Byłam w salonie Depicare www.depicare .pl super miejsce, dziewczyny robią zabiegi bardzo dokładnie i w super atmosferze. Robiłam całe nogi a teraz będę robić bikini.
zdecydowanie warto! takie zabiegi depilacji laserowej troche kosztują , a tak to mozna w domu systematycznie samodzielnie dzialac, u mnie fajnie sie sprawdzilo i nie zaluje ze kupilam