reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Hihi dziękuje Wam bardzo:-)

Kocia przyjechała dzisiaj do Nas na Święta bo do Mamy przyjeżdża nasz piesek wilczur i jak na razie się nie polubiły:-) A ona ma u nas drugi dom:-D

Fajniusi brzusio uwielbiam ten watek, tylko czemu nikt sie nie fotografuje?
Ja poczekam jeszcze tak z miesiac i bedziemy cykac z mezem fotki tego typu jak miala Demi Moore, czy Britney Spears na okladkach gazet, a na wiosne ,moj szwagierek poczatkujacy fotograf zrobi nam jakas fajna wiosenna sesyjke w plenerze i to lustrzanka, a nie tam moja marna cyfrowka z wyprzedazy :-)

Taaak ten wątek mozna by ogladać i oglądać tylko zdjęcia jakos rzadko sie pojawiają ;) my robimy aktualizację co tydzień, ale nie wrzucam wszystkich fotek, bo różnica niezauważalna praktycznie.Tzn dla nas tak- co tydzień wrażenie:wow! jaki duży brzuchol, ale dla innych tylko mocne najedzenie i tyle ;))) Pewnie dodam jakąś fotke po świętach ;)))

No to macie mnie i mojego dzidziolka :)

jaaaaki fajny mikołajkowy brzucholek ! wyglądasz ślicznie na tle tej choinki ;) powiem wam dziewczyny, że jak tak patrzę na te nasze brzucholki, to aż nie mogę uwierzyć, że są juz takie duże- szczególnie w obliczu nie tak dawnego sprawdzania testów ciążowych i przeżywania symptomów pierwszego trymestru ;)))

reklama
Do góry