reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

kobitki śliczne brzucholki :-) każdy jedyny w swoim rodzaju hehe :-)

karolka mam identycznie jak ty jak zaczynam tyć to najpierw piersi ehhhhh

reklama
Hehe haha, Motylku racja, globus widać, tylko od góry :-D

Karolka laska jesteś, nie gadaj, oponka jak się patrzy :-) Ja też tyję od piersi i niestety od piersi też chudnę :dry:

DSC00171.jpg

To My dziś :-)
Niestety nie mogę pochwalic sie tak jak Wy super figurką, bo już tyle przytyłam że szok :szok:

!!!!!nie marudzic o figurze wkońcu kobitki w ciąży jesteśmy !!!!!!!!!
mila , karolka , młoda mamusia śliczne dzidziowe domki każdy inny ale każdy ładny

a ja tam marudzic bede i tak ;-) od wczoraj znowu mam dzika faze na rozstepy...z racji tego, ze brzuchol rosnie w mgnieniu oka to epek zaczyna mi wychodzic i sie rozciagac no i wokol czasm jest lekko zaczerwieniony,a ja se juz wbijam, ze zaraz tam rozstepy pojda...:-(

reklama
mandrzejczuk ja też tak mam- zwracam dużą uwagę na to ile ważę , też boję sie rozstępów. dlatego codziennie masuję skórę kremami, i zobacz (zobaczcie) jak dodatkowo postanowilam mobilizować siebie i męża (bo troszku go utuczylam przypadkiem) do rozsądnego nienadmiernego podjadania ;) dla mnie oczywiście mobilizacją jest taki wygląd PO porodzie- żeby nie było wątpliwości ;)))

naklejone na lodówkę ;)))

Zdjęcie0450.jpg

tylko mój M ma wątpliwości, dlaczego dla niego mobilizacją ma być akurat facet w rajtuzach ;))))

Ostatnia edycja:
Do góry