reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

a ja wam powiem dziewczyny że mi brzuszek wyskoczył i tak jak go chciałam żeby był większy i widoczniejszy niż z Vi , tak juz go nie chcę..
jest mi cięąko , niewygodnie.. już nie mogę zakładac wsyaztskoch ciuchów..
a D chodiz zerka i cały czas mówi ze no większy niż z Vi no większy....:sorry2:

reklama
ale z przodu i z tyłu mam talie osy:-D

Kamcia czekam na fotki bo jestem strasznie ciekawa:tak: Ciekawe c by Twój powiedział na mój rozmiar:-D

poziomki sama nie moge się doczekać kiedy wstawię zdjęcie, ale cały czas aparat w naprawie:dry:
wczoraj byłam pytac bo to już miesiąc a ona powiedziała ze sie czeka do 7-8 tyg:szok: ale aię wpieniłam.. pojadę za 2 tyg i im sajgon zrobię .... wrrr

Kamcia tylko postaraj się wyrobić z fotkami do maja;-)i nie narzekaj na brzuszek, nie masz wyboru :-D

Poziomki jak zwykle masz extra, superaśny brzucholek!

ja sobie machnę fotkę na 30 tydzień, czyli w następna sobotę.Tak dokumentacyjnie, może nie będzie już taka jak z sesji ale co tam;P

ee to ja według usg nie liczę, bo już minęłam 30 t. Nie spieszy mi się:-D
Wystarczy, że pamiętam jedną liczbę, tzn suwaczek za mnie pamięta- czasami zapominam to wchodzę na bb i sobie sprawdzam:D

ja to nie wiem nawet co to OM.....? Ja tam ma podany jeden termin 21 maj i o zadnym drugim nic nie wiem...zawsze na usg widnieje jakas druga data 7 maj ale o co kaman to nie mampojecia moze wy mi powiecie? To ktorego to sie w koncu trzeba terminu trzymac?

reklama
mandrzejczuk, OM czyli ostatnia miesiaczka ( liczy sie jej 1 dzien) - ja na karcie ciazy wlasnie mam podana date porodu wg OM ;-)

drugi termin wg USG obliczany jest za pomoca roznych parametrów podczas badania...u mnie jest rowniez wczesniejszy o kilka dni !!

Do góry