reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Ja myślę że znikną ale trzeba im trochę pomóc dlatego kupiłam pas poporodowy, ponoć zaraz po porodzie do 6 cm w jedną noc można zgubić

sil ja już się pogodzilam , że po porodzie będę cięższa o jakies 4 kg w porownaniu do wagi sprzed ciąży... jak nie więcej ;/ ale pączków i tak nie odpuszczę ;)))

styna - ja tam myślę, że przy naszych Maleństwach szybko zrzucimy te dodatkowe kilogramy :) i jeszcze będzie nam tęskno do tych brzuszków...

bra - oh jaką ja mam teraz ochotę na pączka... a tu tylko czekolada w zapasie ;\ w dodatku mój M mi się do niej rano dobrał i mi pół zeżarł :wściekła/y: czasami zastanawiam się kto tu jest w ciąży... i chyba po porodzie razem będziemy brzuszki robić :)

sil mój M tez ma apetyt większy... choć cały czas twierdzi, że je mało ;) cos w tym jest, że faceci tyją razem z kobietami, mój szwagier przytył "w ciąży" 10 kg , tyle co moja siostra ;))) na ilu kilosach my sie zatrzymamy, okaże sie w maju ;/

Tak, tak wszystko przed nami. Byleby zdrówko dopisało wszystkim... ja już ciekawa jestem ile znów przybrałam od ostatniej wizyty bo właśnie obcinam sobie paznokcie u stóp, dopiero jedna stopa załatwiona i zadyszka :szok: i jeszcze Mała mnie skopała, spryciula jedna wie kiedy mamie dokopać ma.

Ciekawe bra - która z Nas wcześniej się rozpakuje :) i zrzuci te dodatkowe kg ;P

no albo jeszcze się coś dorzuci przez okres karmienia zamiast schudnąć, takie też są przypadki:-p Więc lepiej teraz o tym nie myśleć..

Sil, nie pochwaliłam Twojego brzuszka- nadrabiam:-) bardzo ładny 27 tydzień

Ostatnia edycja:
Dariaa,Persefona Kama Sil Wspaniale wyglądacie:tak:

Kamcia hahahahahahahahahahahahahahahah:-D
uśmiech.jpg

Mnie zaczepiali w szpitalu i mówili -pani to jjuz do porodu a ja nie to dopiero 29tc-MINY BEZCENNE:-D

jaipur - no dzięki...;\ ja tu karmić zamierzam, a Ty mi tu takie rewelacje wypisujesz ;P

poziomki - moja mamuśka ostatnio mi opowiadała jak leżała już na normalnej sali PO porodzie, a tu wchodzi lekarz i pyta kiedy zamierza urodzić?! jeszcze trochę i oberwałoby mu się :) ale mamuśka już siły nie miała...
mam nadzieję, że u Ciebie już oki :)

reklama
Do góry