reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

bubbles no ja wlasnie zauwazylam, ze na poczatku szybciutko mnie wywalilo, a teraz tak powolutku przybieram w obwodzie, mam nadzieje, ze nie bede nosic brzucha na kolanach :-D

reklama
Mandrzejczuk ja mam tak samo, na początku szybko mnie wywaliło, a teraz tak pomalutku mi brzuszek rośnie. Więc jest na dwie:-)

Dombar, mycha_00 , jolkaa,japur, anaiaw, ypra , mandrzejczuk , poziomki ,młoda piękna , daria (mam nadzieje że nikogo nie pominełam ) śłiczniaste brzucholinki teraz to one juz nam rosną w oczach i są tak pięknie ciążowe

Daria piekne zdjecie, bardzo fajnie zrobione. Musze meza namowic na podobne.
Ja lustra nie mam w domu chwilowo to nawet nie wiem jak mi ten brzuszek rosnie.

Miałam sie nie ważyć... ale jednak mnie podkusiło... +11kg po wczorajszych imieninach taty... sernik wychodzi bokiem, a inne pyszności drugim...
Jak sie 3 letnia Karolina (moja kuzynka - będzie młoda ciocia) dowiedziała, że w brzuchu mam dzidzie to nie odstępowała mnie na krok koniecznie chcąc sie bawić z Tymkiem, i gadała do niego a potem słuchała i macała, czy kopie czy śpi... Urocze to było, ale na dłuższą metę męczące...

A mi mąż pstryknął foteczkę jak jechałam w sobotę na zajęcia. Oto i one - 27 tydzień ;-)Troszkę niewyraźne,bo telefonem robił
Kopia Zdjęcie0620.jpg

reklama
Uh tak oglądam te Wasze brzuszki i aż mnie ściska, że takie fajne są i widzę figurki zadbane :)
No to w końcu przyszła i moja kolej... robione przed godziną na szybko, przez męża i w stanie nie ogarniętym, bo w łóżku leże chora.

O to i ja z moją Emilką :)

11.jpg 27t i 1dc :)

Ostatnia edycja:
Do góry