reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
No dwóch dr orzekło że jedne mężczyzna tam siedzi tylko... Ten brzuchol wielki bo mnie już na ulicy pytaja nawet czy już niedługo rodze, albo czy to bliźniaki. Jak mnie denerwują takie teksty bo co ja mogę - banan na twarz i sie głupawo usmiechać, że moje dziecko albo wielkie będzie labo potrzebuje duuuużo miejsca... I to on pewnie tyle waży że ginka tą diete wymyśliła bo mam już 10 kg na plusie ;/

Ślicznie dziewczyny wyglądacie, mimo kilogramów i pewnie zmęczenia, bo to już ten czas :-) Jak się komuś nie podoba, niech nie patrzy. Za dwa miesiące będziecie chciały brzuszki z powrotem :-D;-)

a ja dzis zrobilam sobie mala sesyjke, troche niewyrazne i musze ja powtorzyc w lepszym swietle ale jest : )
29tydzien.jpg

29 tydzien, ciesze sie ze dotrwałam, bo ja sama urodzilam sie w 29tyg i jakos tak chcialam do niego dotrwac i nie urodzic za wczesnie.. Mimo ze wiem ze ratuja jeszcze wczesniej urodzone dzieciaczki .

Wszystkie brzusie piekne, mandrzejczuk, wiem powtarzam sie, ale laska z Ciebie ze hoho :)

reklama
Do góry