reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Dzięki laski za miłe słowa.
Adeczka niestety nie tylko na cycory już musiałam kupić namioty miseczka D, i do tego trochę biodra się powiększyły bo znowu musiałam majtochy wymienić bo już mnie strasznie piły i miałam problem przeciągnąć je przez nie, no i teraz L kupiłam.

reklama
dariaa od tego seppera to nie tlyko kolana bola ale i lokcie! Wogole wszystko od kostek po ramiona, dlatego niechetnie go uzywalam, ale teraz mam zamiar troche bardziej go rozruszac

adeczka masz taki zgrabniutki brzunio i glaciutki

styna co zdjecie to te biedne ogrodniczki coraz wieksze hehe jeszcze troche i ci szelki puszcza :-D mi ogrodniczki zawsze z ciaza sie kojarzyly, wiec jak dla mnie one zawsze fajowo wygladaja na takim brzusiu

Brzuch i ja na niedzielnym spacerku::::

CIMG1919.jpg

Karolka ślicznie wyglądasz i spory ten brzucholek
Mandrzejczuk dobrze że te ogrodniczki mają dodatkowe guziki z boku więc mogę je jeszcze trochę poszerzyć, gorzej jak już mi guzików braknie.

salsera - świetna sesja:tak:
mandrzejczuk, styna, adeczka, karolka - śliczne mamuśki z Was ;-)

Ja mam na plusie ok. 9kg, a w pasie (zawsze mierze na wys. pępka) różnie - 93-94cm

i choć mam duże skłonności do rozstępów, to na razie żadnego nowego nie widzę. Piersi juz dawno nie są tkliwe, tylko zrobiły się ciemniejsze - jakbym je opalała:-D
no i wyszło mi nowe przebarwienie na policzku :wściekła/y: (od kilku lat mam z nimi problem...)

Stwierdzam, że powoli nie daję już rady nosić mojego słodkiego ciężaru (pomimo, że nie jest aż taki ciężki hehe), bo plecy mi juz wysiadają:confused2:

reklama
dziewczyny dobry pomysl, ja lubie bawic sie w photoshopie to jutro pomysle nad kolazem nas wszystkich, chyba nie macie nic przeciwko ? :)

Do góry