reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
przestańcie, na zdjęciach wszystkie wyglądają zgrabnie.No ale faktycznie, nic nie przytyć to dziwne, przecież sam brzucholek waży swoje-pewnie z 5kg- czuje to jak przyjmuje wszystkie pozycje z przechyłem do przodu:-D

jaipur - ja ostatnio poczułam przy większym zmywaniu. Musiałam stanąć dalej bo brzuszek i cię nachylić, i naprawdę męcząca to pozycja była.

Karolka ja już też około 20 na plusie,dlatego ostatnio cieszyłam się jak dziecko,że przez cały miesiąc nie przytyłam nic
Jolek cieszę się że nie jestem sama... No nic po porodzie zaczniemy walczyć, już nie mogę się doczekać...
P.S. Mój tył tak mi urósł że wyszły mi na nim rozstępy, mam tylko nadzieję że na brzuszku się nie pojawią...

Mi to już chyba szybciej wymienić gdzie nie mam rozstępów:( ostatnio się ich pojawia od groma...a balsam schodzi jak głupi:(

Dziewczyny nie martwcie się tymi kg po porodzie zobaczycie jak szybko je zgubicie, ja w drugiej ciąży przytyłam 24 kg a zgubiłam 20 kg w pięć miesięcy a dużo sie nie ruszałam (prawie wcale nie wychodziłam z domu-wiadomo dlaczego) tylko po prostu nie jadłam słodyczy i mniej jadłam w ogóle. Tak więc nie ma się czym martwić, wszystkie na pewno wrócimy do poprzedniej figury.

Dziewczynki, jak ktos chce znalezc sie na kolazu a go nie ma, albo chce nowe zdjecie, to wysylajcie na maila (Kamcia Wam poda)
Ja niestety wezme sie dopiero za to za jakis tydzien, wiec macie duzo czasu.
Bo w poniedzialek z rana wyjezdzam do rodzicow i nie bedzie mnie ok. tygodnia. Ale za to spokojnie porobicie sobie zdjecia :)

reklama
to mój dzisiejszy brzunio Zuzka szaleje w nim :szok: czasami jak mi nóżki wsadzi pod żebra to masakra no ale juz bliżej niz dalej do rozpakowania sie :-) i przytulenia tej malej istotki
PICT1519.jpg

Do góry