reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
p[oziomki widzisz ja np mam 6 pozycji obrazkowych, a w jakiej przeglądarce operujesz?? bo w niektórych się nie da wklejać więcej suwacków
już tam wkleiłam moje usg

Dziewczyny ja jakies 4 miesiace przed ciaza schudlam ok 6kg, teraz przy wzroscie 163cm (zalezy czy z rana czy z wieczora ;-) ) waze 55,5kg ciesze sie, ze schudlam, bo teraz moge odrobic to i byc te 6kg lzejsza w ciazy :-D ogolnie to juz nie moge sie doczekac rosnacego brzuszka jednak baaaardzo sie boje, ze zostanie mi potem zwisajaca skora...kolezanka tak ma...ma 21 lata, a brzuch taki, ze juz nigdy w zyciu nie wyjdzie na plaze...rozstepow ma chyba wiecej, niz wloskow na ciele, ale w sumie nie smarowala sie od razu i wpiepszala na potege, jednak ja i tak mam obawy, bo mam taka urode, ze mam delikatna oponke na brzuszku...:-(

mandrzejczuk , ja się spmarowałam miałam mały brzuszek a rozstępy i tak mi wyszły bo moja skóra ogólnie nie wyćwiczona:-( no i nie dało się zaradzić...
na szczęście nie mam ich dużo , także po 3 iąży sobie pięknie usunę laserowo...:tak:
ale nie mam też za dużo zwisającej skóry , w biodrówkach lekko mi opada na spodnie , ale jak zakładam bluzkę , nawet obcisłą to nie widać nic:no: więc się nie przejmuj , no i przed ciążą też miałam lekką oponkę taka moja uroda a po ciąży mam mniejszy brzuszek:-p
a co do strasznych rozstępów.. to moja bratowa smarowała brzuch po kilkadziesiąt razy dziennie a i tak miała straaaaaaszny bardzo sraszny:baffled:
dookoła ma w kółko pełno takiej pomarszczonej skóry i rozstępy na caluskim brzuchu naprawdę... a smarowała się dużo:tak: i ona urodziła dziecko jak miała 19 lat... a teraz ... stroje jednoczęściowe tylko wchodzą w grę... no i jak złapie skórę w ręke to jakbyś starą mokrą ścierkę ściskała w ręce.. tyle tej skóry jej zwisa
tyle że z ta różnicą że ja np przytyłam tylko 7 kg w ciąży a ona 25:eek: i mało jadła....

Może i ćwiczenia coś dają. Ja byłam zawsze wysportowana - płaski brzuszek, kosteczka, bieganie w wolnym czasie czy basen, tenis. Przy wzroście 175cm ważyłam 56kg. W ciąży przytyłam ponad 18kg i tylko nad brzuchem został mi rozstęp. Wszystko po pół roku się wciągnęło :-)
Tak wyglądałam w 32tc :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 105
haha, a u mnie ani cyc, ani zad...

164,5 (dokładnie mierzone antropometrem na zajęciach) i obecnie 50kg...
jeszcze trochę i też pstryknę fotkę, bo nawet z rana nie wciągnę już do końca brzuszka ;) , widać, że jest tam OBCY haha

Kamcia - nie mogę się nadziwić, gdzie ta Twoja Vi się skrywała....

Po 30-tce już nie jest tak różowo z formą :-p:-D

Waga i wygląd teraz mają mniejsze znaczenie, zobaczymy co komu zostanie po porodzie i wykarmieniu dzieci :eek::-D
Szczególnie gdy patrzę na zmieniające się ciało myślę sobie, na co mi była ta super figurka w czerwcu :rofl2::-D

reklama
heheh no ja tez ostatnio schudlam w koncu powyciagalam minowki tyle se ich nakupowalam i co? Watpie zebym je na przyszle wakacje zalozyla nawet o tym nie marze, ale mam zamiar trzymac ciazowa diete ciagnie mnie jak jasna cholera do fast-foodow ogolnie sni mi sie po nocach musztarda, a pieprz to teraz moj najlepszy przyjaciel :-D ale trzymam sie zjadlam tylko 2 paczki chipsow w przeciagu ostatniego miesiaca, wiec i na fast-foody nie bede sie rzucac, nie chce pootem wygladac jak moja znajoma...nawet moja maz ostatnio tak powiedzial:
"kochanie obiecaj mi cos...ze nie bedziesz po ciazy wygladac tak jak Kaska..."
czyli kolezanka, ktora przytyla 20kg bo wpiepszala same hamburgery i chipsy i zamiast brzucha to ma zwisajaca galarete w rozstepy. :szok: Wiec nie tyle co dla siebie, ale dla tego meza mam zamiar byc sexi w ciazy jak i po, nie chce sie zaniedbac, za duzo wyrzeczen mnie kosztowala figura jaka osiagnelam zeby teraz znowu to zaprzepascic...a rozciagnietego brzucha nie wycwiczy sie tak hop siup

Do góry