reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Hmm, a ja stratowałam z biustem pożal się Boże... duże A/małe B, teraz w zależności od stanika - duże B/albo C i na razie na tym koniec, bo piersi już mnie nie bolą. Ale jak patrzę w lustro, to wreszcie mogę powiedzieć, ze je mam hehe i ogólnie sama się sobie podobam, nieskromnie pisząc ;-)
ale jak pokarm najdzie, to pewnie urosną jeszcze, więc nie mam pojęcia jaki stanik do karmienia będę potrzebowała...

Weszłam dziś na wagę - znów kg więcej... w pierwszym momencie załamka, bo co się ważę, to więcej i więcej, ale jak spojrzałam w lustro, to stwierdziłam, że nie wiem, gdzie ten kg się ulokował i spoko ;-)

Mnie od paru dni tak piersi bolą,że masakra i właśnie od razu widać po staniku,że są nabrzmiałe i uciekają:(

ilonka.M swietna, pomysłowa sesja :tak: super wyglądasz

co do piersi to ja teraz mam już większe niż na koniec poprzednej ciąży

reklama
Ilonka, świetna sesja! piękna mamusia z Ciebie:)

no właśnie laski, koniec tego gadania;) trzeba się obfocić bo czuję ,że brzuszek się wykluł.Małż zauważył wczoraj " o masz już brzuszek":happy2:

Do góry