reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

paulineczka, ale masz malutki brzucholek, zgrabna laseczka z ciebie!
mandrzejczuk twoja brzucholinka jest juz całkiem sporawa, ale jest tak słodka , że można ja oglądac bez przerwy :)
persefona, twój brzuszek faktycznie jak nie rósł to nie rósl, a jak juz wystartował, to nadrobił zaległości:)

reklama
ViKamciaG, paulineczka faktycznie malusie te wasze brzusie ale słodziusie ;-) widać taki wasz urok ja w ciąży z Mili do końca 5 miesiaca to w ogóle brzucha nie miałam ale to tak że mój mąż to mnie wysyłał do lekarza czy ody na pewno jeste wszystko dobrze bo ja przecież brzucha nie mam :-Dpóźniej nadrobiłam, teraz już jest większy

persefona
hahaha rzeczywiście jakbyś tam piłkę włożyła :tak: super!

mandrzejczuk wow śliczny duży brzuszek

dopiero jak tak każda wkleja zdjęcia to widać jak to każda ciąża i każdy brzuszek jest inny, ale wszystkie śliczne chowające nasze skarby

paulineczka, ciesz sie malutkim brzuszkiem, ma mnóstwo zalet:)

persefona, slodka piłeczka::tak:

mandrzejczuk, gratuluje setki:-)

a ja dzisiaj nareszcie się zmierzyłam:-) 87 cm, niewiarygodne ale urósł mi chyba z 10cm w ciągu ostatnich 2 tyg.Także już jest :)))) co mierzyć:happy2:

Ostatnia edycja:
Mandrzejczuk piękny jest ten Twój brzuszek:)

Kurde mój widzę,że też rośnie szybko, widzę po spodniach ciążowych. Przy moich skłonnościach do tycia sądziłam,że szybciej w udach z nich wyrosnę bo były takie w sam raz a w brzuszku dużo za duże a teraz patrzę że jeszcze trochę i w brzuchu nie wejdę:(

Paulineczka śliczny malusi, ale już widać że teraz zacznie się powiększać
Perfesona no jaka okrągła piłeczka
mandrzejczuk gratuluję 100 ciekawe ile jeszcze urośnie

Paulineczka faktycznie nieduży brzuszek masz, ale za 6 tygodni obwód może się zmienić gwałtownie i kto wie do ilu cm dojdziesz ;-)

Perfesona no piłeczka jak nic, chociaż wolałabym arbuza, przynajmniej da się zjeść ;-):-)
Mandrzejczuk prawdziwie ciążowy brzuszek, 3 cm większy od mojego :-)

Kamcia Paulineczka szczeże wam można pozazdrościć ja już nie mogę skarpet założyć bez wysiłku:baffled:

Persefona śliczna piłeczka

Mandrzejczuk u nas 118cm czekamy na Ciebie:-p

Hope a gdzie twoje foty??

Poziomeczki nie mogę, ciągle jem, nie mam czasu na zdjęcia a poza tym ciągle między nogami mam lokatorów :-p:-D

O taki mam widok z góry :-) lustrzyca w pełni, golenie na lusterko :-p

siusiol.jpg

reklama
Do góry