reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Słodkie brzucholki i takie różne!

Ja już na wagę nie wchodzę bo się boję. Na następnej wizycie odmówię ważenia i każę sobie wpisać okrągłe 70 i niech się odczepi :( Brzuch mi wywaliło nagle, znajomy dzisiaj wpadł i w drzwiach woła "ojej ale masz brzuch" a widział mnie w nowy rok bo razem balowaliśmy. Ale podobno 6 miesiąc to właśnie ten kiedy bardzo brzuchy wyłażą i duuużo wód jest a dzidzi jeszcze dość niewielkie. U mnie pasuje i z tym wywaleniem i z tymi wodami bo teraz non stop chleję wodę i ciągle chce znów więc pewnie zbieram w brzuchu ... Pocieszcie mnie, że tak jest :p

Ale golić się jeszcze mogę sama :D I skarpetki też zakładam sama :D

hope a co Ty masz między nogami ???:-p Ja się golę po omacku,ale przed lekarzem M poprawki robił ;/

Sierściucha, w końcu golić się nie mam jak :-D:-p TZ nie może to inny kawaler korzysta z ciepłego miejsca :-D

Marzeno ja tam cię nie pocieszę, w doopę idzie jak nic, ja mam 72 kg i pozbyłam się złudzeń :-p:sorry2:

Sierściucha, w końcu golić się nie mam jak :-D:-p TZ nie może to inny kawaler korzysta z ciepłego miejsca :-D

Marzeno ja tam cię nie pocieszę, w doopę idzie jak nic, ja mam 72 kg i pozbyłam się złudzeń :-p:sorry2:

W tyłek idzie bo takie kolosy jak my to muszą mieć na czym siedzieć. Jakby doopska były mniejsze to byśmy się kolebały jak Wańki-wstańki :D:D:D

ONI pociąg w te miejsca mają od urodzenia, tylko pies się wtula pomiędzy udami, sunia nie. Za to jak go mama/suczka liże po siurku... aż oczami przewraca :-D:-p Podobnie jak aaa to nie temat na otwarty :-D:-D:-p

Marzena racja! Poza tym kości by nam skórę mogły uszkodzić a tak to mamy własne poduszki powietrzne, yhyhy każde wytłumaczenie dobre... :zawstydzona/y:

reklama
Hope, marzena - ja też należę do tych +70 kg :zawstydzona/y: No ale cóż zrobić... U mnie idzie bardziej w brzuch,cycki i uda...Ale nie ma co-potem będę się martwić. Teraz ważne,że dzidzi tam dobrze:tak:

Do góry