reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

każde wytłumaczenie dobre heh ;0))) ja nawet dzis kupiłam nową wagę, bo poprzednia się zepsuła, ale póki co nie wyjęłam jej jeszcze z opakowania... postanowiłam zważyć się rano, na czczo ;) iluzja niższej wagi ;)))))

reklama

oo zginął mi cytat:eek:

bra , no po prostu.., zawsze jak jerdziemy do pl to ja wracam jak pączek:-D
a późńiej to \ew mnie w kilka dni schodzi;-)
bo inny klimat , inne jedzenie... inna woda..
i człowiek nie tyle co tyje , ale puchnie:tak: a jak wraca do swojego klimatu , jedzenia i przyzwyczajeń to wraca do normy
2 lata temu na weselu siory ja to miałam tłuszczu wszędzie i np jak przyleciałam w jeansach , to wracając po 2 tygodniach już się w nie nie mieściłam:szok: a tydzień po tym jak byłam u siebie znów załozyłam je bez oporów:sorry:
hehe

Koniczynka, Kamcia, Aaniaap, Ania2009, pieknie wyglądacie w ciąży, wyraźnie wam służy, aż miło popatrzeć :-)
Kamcia ale biust to ty masz że hoho, jako pamiątka po ciąży to ci chyba garb zostanie :-D;-)

ja tez jestem po porannym ważeniu i z 48 kg wyjściowych jest 53,6 kg obecnych. czyli 5,6 kg do przodu ;//////// A gdzie tu dalej przy moich 160 cm w kapeluszu ;)

ilonka właśnie zauważyłam, że Ty juz 27 tydzień zaczęłaś :) wow :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja jeszze niedawno odliczalam niecierpliwie zas do 12 tyg, potem do 18, a tu juz 25 tydz. zaraz bedzie 28, 30 i bach porodowka :-D leci ten czas jak szalony,
mi sie chyba macica sporo podniosla, bo czuje ruchy 2 palce nad pepkiem, maly mnie z dyski wali, bo wczoraj na usg ulozenie posladkowe bylo

Do góry