reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kreska fabryczna?

reklama
Hej. Jak uważacie? Kreska fabryczna czy pozytywny wynik? Nie wiem po jakim czasie się pojawiła,bo po 5 minutach wyrzuciłam 😬 i przypadkowo wypadł mi z pudełka do torebki a tam kilka h leżał...
IMG_20230816_204713.jpg

🙄 Zrobiłam tysiąc pięćset sto dziewięćset testów i nigdy nie włożyłam zużytego negatywnego do torebki, cyk do kosza i tyle, a bywało, że to było w pracy albo w centrum handlowym (sic!). Po co wy pakujecie te obsiurane testy w inne miejsca niż kosz na śmieci? A nawet gdyby nie trafił przypadkiem (jasne) do torebki, to po pięciu minutach może się tam pojawić nawet hasło "PiS przegra wybory" i to i tak nie jest ważne. Jezzzzzuuu...

🙄 Zrobiłam tysiąc pięćset sto dziewięćset testów i nigdy nie włożyłam zużytego negatywnego do torebki, cyk do kosza i tyle, a bywało, że to było w pracy albo w centrum handlowym (sic!). Po co wy pakujecie te obsiurane testy w inne miejsca niż kosz na śmieci? A nawet gdyby nie trafił przypadkiem (jasne) do torebki, to po pięciu minutach może się tam pojawić nawet hasło "PiS przegra wybory" i to i tak nie jest ważne. Jezzzzzuuu...
Czytaj ze zrozumieniem post a potem komentuj 😁

Hej. Jak uważacie? Kreska fabryczna czy pozytywny wynik? Nie wiem po jakim czasie się pojawiła,bo po 5 minutach wyrzuciłam 😬 i przypadkowo wypadł mi z pudełka do torebki a tam kilka h leżał...
Zobacz załącznik 1557877
Powtorzyłaś test ? Jestem ciekawa wyniku. Ja w życiu zrobiłam mnostwo testów i jak nie byłam w ciąży to nigdy żadna kreska się nie pojawiła, nawet po długim czasie od wykonania, a jak się pojawiła nawet lekko widoczna, to okazywało się to ciąża.

reklama
Do góry