Mama23?????
Fanka BB :)
pierwsza reakcja jak się potwierdzi to oswoić się z informacjaNie wiem czy się cieszyć czy płakaćjestem tak 2 dni przed miesiączką więc zrobię jeszcze test .. Dziękuję za odpowiedź
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pierwsza reakcja jak się potwierdzi to oswoić się z informacjaNie wiem czy się cieszyć czy płakaćjestem tak 2 dni przed miesiączką więc zrobię jeszcze test .. Dziękuję za odpowiedź
![]()
Czytaj ze zrozumieniem post a potem komentujZrobiłam tysiąc pięćset sto dziewięćset testów i nigdy nie włożyłam zużytego negatywnego do torebki, cyk do kosza i tyle, a bywało, że to było w pracy albo w centrum handlowym (sic!). Po co wy pakujecie te obsiurane testy w inne miejsca niż kosz na śmieci? A nawet gdyby nie trafił przypadkiem (jasne) do torebki, to po pięciu minutach może się tam pojawić nawet hasło "PiS przegra wybory" i to i tak nie jest ważne. Jezzzzzuuu...
Powtorzyłaś test ? Jestem ciekawa wyniku. Ja w życiu zrobiłam mnostwo testów i jak nie byłam w ciąży to nigdy żadna kreska się nie pojawiła, nawet po długim czasie od wykonania, a jak się pojawiła nawet lekko widoczna, to okazywało się to ciąża.Hej. Jak uważacie? Kreska fabryczna czy pozytywny wynik? Nie wiem po jakim czasie się pojawiła,bo po 5 minutach wyrzuciłami przypadkowo wypadł mi z pudełka do torebki a tam kilka h leżał...
Zobacz załącznik 1557877
Tak jak ,,cyk" do kosza wyrzuca testy, tak ,,cyk" czyta posty.Czytaj ze zrozumieniem post a potem komentuj![]()
Przypadkowo wypadł jej z pudełka do torebki... I przypadkowo zrobiła zdjęcie, przypadkiem wrzuciła na forum i przypadkiem zastanawia się czy to może jednak pozytyw. Ta...Tak jak ,,cyk" do kosza wyrzuca testy, tak ,,cyk" czyta posty.![]()
A co tam jest przeczytane bez zrozumienia? Ten test może mieć 5 kresek, a i tak jest nieważnyCzytaj ze zrozumieniem post a potem komentuj![]()
Plucie jadem tylko w necie.Przypadkowo wypadł jej z pudełka do torebki... I przypadkowo zrobiła zdjęcie, przypadkiem wrzuciła na forum i przypadkiem zastanawia się czy to może jednak pozytyw. Ta...
Jakby miał 5 kresek, to napewno byłby nieważny.A co tam jest przeczytane bez zrozumienia? Ten test może mieć 5 kresek, a i tak jest nieważny