reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

jak moja Marika "łazi" to wiecie....:-:)-:)-( po upadku z łóżka mam oczy dookoła głowy

a teraz Niuńka na czworaczkach opiera się na kolankach i kiwa do przodu i tyłu jakby chciała sobie pójść (dziś tym sposobem poleciała do przodu na twarz), koleżanka w szoku, że już niedługo powinna raczkować i zacząć chodzić do przodu :-)

a Mikesz dziś podturlał się pod kable od neta i heja je gryźć...zadzwoniłam do M i powiedział,że trzeba bezprzewodowy net chyba założyć:szok:a potem jak go wzięłam z podłogi i kabel zabrałam,to nakrzyczał Dziadyga na mnie:dzidzidzi:-D:-DNo to wzięłam go na kanapę,bo akurat pisałam na BB,no to wykumał pilota i dawaj go molestować na brzuchu i cyk włączył tv sobie,spojrzał na mnie z takim NO,CO UDAŁO MI SIĘ i dawaj gapić się w tv...koniec spokojnego siedzenia przed kompem:eek:

padłam ze śmiechu wyobrażając to sobie

A mój maksio zakumał że ma nogi i dawaj cały dzień wpycha je sobie do buzi. Chyba stwierdził po co mi smoczek mam dwa duże palce u nóg

u nas takich wyczynów nie ma jeszcze

A nam wczoraj wyszedł 3 ząbek!!:-)I to chyba prawda,że pierwsze idą najgorzej,bo ten 3 to nie wime w sumie kiedy wylazł,nawet temp nie miał,nie marudził tylko ślinił sie ostatnio znowu:szok:

gratulacje!!!

reklama
jak moja Marika "łazi" to wiecie....:-:)-:)-( po upadku z łóżka mam oczy dookoła głowy

a teraz Niuńka na czworaczkach opiera się na kolankach i kiwa do przodu i tyłu jakby chciała sobie pójść (dziś tym sposobem poleciała do przodu na twarz), koleżanka w szoku, że już niedługo powinna raczkować i zacząć chodzić do przodu :-)

padłam ze śmiechu wyobrażając to sobie

u nas takich wyczynów nie ma jeszcze

gratulacje!!!

jejkuś,no to pięknie Mariczka idzie do przodu,BRAWO!!Napewno będzie raczkować,jak już czworaka zapodała to napewno;-)Miki jest na etapie podnoszenia tyłka do góry,przymierza się chłop i do czworaków i do pełzania,choć to już mu zaczyna wychodzić:rofl2:najlepiej to mu wychodzi turlanie się do celu-->kabel,suszarka do ubrań i kolorowe książki na regale,M mi ostatnio nie wierzył,bo przychodzi ostatnio do domu jak Miki już śpi,no i wczoraj sie przekonał,bo mały prawie zrzucił na siebie pranie:szok:a najbardziej to lubi pokulać się z dywanu na parkiet i klepać go klepać po klepkach :szok:hihi:szok::-D

:rofl2::rofl2::rofl2:

Bartek wczoraj odkrył, że ma włosy :-) Ciągnął cyca i machał rączką, aż pogładził się po głowie. Zatrzymał i zaczął głaskać i ciągnąć :-)

:rofl2::rofl2::rofl2:

Bartek wczoraj odkrył, że ma włosy :-) Ciągnął cyca i machał rączką, aż pogładził się po głowie. Zatrzymał i zaczął głaskać i ciągnąć :-)

Super!!:-)Kolejny krok w odkrywaniu świata:-)ciekawe co takie maluszki sobie myślą jak coś nowego odkryją?:rofl2:
łojć,to tak jak Miki i czasem tak ciągnie jakby chciał ze skalpem wyrwać te swoje piura,aż mnie boli brrrr

Niunio pare dni temu odkrył ze ma nózki i ciągnie za skarpetki a potem paluszki wpycha do buzi :-) ale do lezenia na brzuszku to straszny leniuszek jest

Mamuski te Wasze maluszki przez pare dni tyle postępow zrobiły!!!

Super!!:-)Kolejny krok w odkrywaniu świata:-)ciekawe co takie maluszki sobie myślą jak coś nowego odkryją?:rofl2:
łojć,to tak jak Miki i czasem tak ciągnie jakby chciał ze skalpem wyrwać te swoje piura,aż mnie boli brrrr

A moja takie loki palcem kręci. Śmiejemy się, że to po Cioci Grażynce (M. siostrze), bo ona ma taki tik nerwowy.

A miałam Ci już wcześniej napisać, żę Miki ma z....e włosy - takie jaśniutkie!:tak:

Oliwia wyrywa sobie wlosy :-) chyba ma ich za duzo heheheh

My jeszcze nie umiemy sie odwracac z brzuszka na plecki Ale bardzo sprawnie idzie jej z plackow na brzuszek i odziwo na brzuchu dlugo wytrzymuje Ona na brzuszku kreci sie na puzlach wokol wlasnej osi tak jak wskazowki zegara Nic tylko patrzec jak zacznie gnac na brzuchu do przudu a nie tylko kolka robic :-)

SLICZNE POSTEPY ROBIA TE NASZE DZIECIAKI

reklama
Oliwia wyrywa sobie wlosy :-) chyba ma ich za duzo heheheh

My jeszcze nie umiemy sie odwracac z brzuszka na plecki Ale bardzo sprawnie idzie jej z plackow na brzuszek i odziwo na brzuchu dlugo wytrzymuje Ona na brzuszku kreci sie na puzlach wokol wlasnej osi tak jak wskazowki zegara Nic tylko patrzec jak zacznie gnac na brzuchu do przudu a nie tylko kolka robic :-)

SLICZNE POSTEPY ROBIA TE NASZE DZIECIAKI
Normalnie jak bym o swoim Maksiu czytała. Identyko:tak:

Do góry