Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
.No i najlepiej jej się gada z pluszakami.A miny jakie stroi wtedy
.
, dzięki czemu bez przerwy urządzam poszukiwania pilotów,telefonów i innych podobnych rzeczy (bo ona jest taka spokojna jak się tym bawi
)
. Jak coś przykuje jej wzrok to krzyczy "da to", jak widzi pieska w książeczce to robi "yyy yyy" W ogóle uwielbiam wchodzić do niej do pokoju jak się obudzi z drzemki, bo zazwyczaj wtedy siedzi z dydolem w buzi i czyta książkę - prawie nie zauważa, że ktoś wszedł do pokoju. Jeśli chodzi o nie wolno, to gadaj zdrów. Powiemy jej "be" a ona wtedy patrzy w to miejsce próbuje dalej coś zrobić i sama do siebie gada "be be". Jeśli chodzi o czułości to daje buziaki ze ślinką
i robi tacie ajka. A jak zobaczy się w lusterku i zapytamy jej kto tam jest to ona tak śmiesznie patrzy i mówi "tii"
/ ale teraz co się między nimi dzieje to szok...często trzymają się za rączkę, gadają do siebie, śmieją się, jak się zobaczą z daleka to niesamowicie krzyczą do siebie. super to wygląda a każdy jak przechodzi obok nas to się śmieje i mówi że wielka przyjaźń już się nawiązała. a ja i moja koleżanka się śmiejemy że jeszcze rodziną na stare lata zostaniemy

. no cóż...widać że Lila ma już "swojego chłopaka"...ja się z tym pogodziłam że tak wcześnie ale tatuś jeszcze o niczym nie wie...:-)