Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.I to nawet się nie spodziewasz że już niedługo możesz nas ujrzeć 
. Rozpoznaje wiele rzeczy i nazywa po swojemu, ale akcentuje pięknie. Łatwiej jej jest, kiedy dana rzecz ma odnośnik w rzeczywistości, kiedy już coś widziała na żywo, wtedy w książeczce odnajduje. Lubi czytać. Każe się posadzić w fotelu i przegląda książki. Tylko szybko jej się nudzą:-). Kolejnym ulubionym zajęciem jest otwieranie pudełek z kompaktami i wyjmowanie ich, a potem kładzie na nich rączki i jeździ po podłodze...Trudno, tata kupi nowe;-)
. Jaka sprytna już chodzi
.
Zabawa zakazanymi rzeczami, (czyt. pilot, komórka itp..) daje największą frajdę. W kuchni poza szuraniem taboretem (za którym chodzi) uwielbia wyciągać z ostatniej szuflady reklamówki i rozrzucać je po całej podłodze. Co ja zrobię porządek to ona w momencie porozwala, a naiwna mama myślała że córeczka będzie jej pomagała, a tu masz.......![]()
Dorotko moje dzieciaki bawią się dokładnie tak samo, a największą wojnę toczą o autka
Szwagirka stwierdziła że trzeba Madzi lalki dawac
no ma lalki i co z tego
Autka są najlepsiejsze na świecie

Ileż to razy wyjmowałam Zosi z buzi kawałek jej aktualnie "czytanego" dzieła
Ale, ale - Zofia nauczyła się schodzić z łóżka dupką
Dziś małpowała po tacie "nie" - z dzwiękiem i wizją. I zaczyna powoli reagować na "nie wolno". A ostanio jej ulubioną zabawą jest odsuwanie szuflady z bielizną taty i ....heja, po całym pokoju latają gaciochy