reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Na wstępie witam wszystkie nowe mamusie :-), nie wymieniam bo nie chciałabym nikogo pominąć.
Gratuluje wszystkim maluszkom ich wielkich sukcesów

Patija Konradek świetnie sobie radzi :tak::tak:
Agnes nie gorączkuj się, wszystko jest oki, mój Wikuś mając 9 miesięcy zaczął właśnie pełzać i tak dość długo sobie radził :-D:-D, bardzo krótko raczkował na czworaka, a na dobre zaczął chodzić dopiero w 14 m-cu. Każde dziecko na swoje tempo i różnie się rozwija.

A teraz trochę się pochwale swoją Oleńką. Jakoś od połowy lipca już sama pięknie siedzi, drugi tydzień raczkuje (od ubiegłego poniedziałku, zaraz po powrocie z wakacji). Trzeci dzień mówi ....tata..atata.... :-), bo mama udaje jej się od czerwca tylko to wszystko nieświadomie, chyba :eek:

reklama
U nas pierwsze próby samodzielnego stania bez trzymanki. Oczywiście kończą się na pupie, ale próbom nie ma końca.

Brawa dla Kubusia:-)Mysmy dzis na spcerku chodzili za jedna raczke,Karolek biegal za pieskiem:-)Ciagnac mnie za soba:-)A ilez bylo wrzasku jak go do wozka wlozykam, a jakie mial brudne stopy i sandalki:-)Super:-)

No to teraz jestem juz naprawde spokojna:tak: Julka tez urodzila sie 3 tygodnie wczesniej i mysle ze to moze miec wplyw na tempo jej rozwoju.
Jeszcze raz gratuluje nowych umiejetnosci zdolnym dzieciakom:-)

agnes - czytałam gdzieś, że wcześniaki mogą nawet ząbkować zgodnie z wiekiem ciążowym a nie urodzenia.

Gratulujemy postępów wszystkim bąblom!

U nas nic ciekawego :cool2:

Gratulacje dla Kubusia
Karolek cały czas mnie zadziwia
U nas pierwsza próba stania odbyła się w łóżeczku turystycznym u teściów kilka dni temu. Trwała 3 sekundy i była raczej z przypadku - Martynka trzymała w rączce gryzak i puściła się łóżeczka żeby go sobie dokładniej obejrzeć. Wylądowała na pupie i na tym próby się skończyły :laugh2: ale mamusia i tak jest dumna :tak:

Najpierw gratuluje wszystkim zdolnym maluszkom i ich dumnym mamusiom:-):tak:
A teraz się pochwale:-D Konrad kilka razy dzisiaj puszczał sie i przechodził po 1, 2 kroczki:tak: Smiejemy sie, ze nie chce byc gorszy od siostry, która zaczeła chodzić jak miała dokładnie 9miesiecy i 2 tyg.:-D
Niewiem po kim one takie szybkie, bo my z mezem to podreptalismy na roczek podobno:-D

reklama
Tak sobie czytam i bardzo gratuluje Waszym pociechom! :rofl: Świetnie sobie radzą! Cieszymy się razem z Wami!!!!:rofl2::-D:tak: Magdusia zaczęła stawac na czworakach. Narazie na bardzo krótko, ale już coś drgnęło!

Do góry