reklama
Moja Julka tez kocha piloty od telewizora.Najgorsze jest to ze nauczyla sie otwierac klapki i wyciaga baterie
Telefon tez przyklada do ucha. Jak ja pytam jak robi kotek ona odpowiada mniaaam
Tego nauczyla sie od krzeselka uczydelka;-)I tez ostatnio nas terroryzuje.Wszystko wymusza krzykiem i piskiem.Ze mna jej łatwo nie idzie ale na mojego m bardzo to dziala
Poza tym gdy jej cos spiewam wieczorkiem albo nuce to ona razem ze mna mowi na na na
Telefon tez przyklada do ucha. Jak ja pytam jak robi kotek ona odpowiada mniaaam
Tego nauczyla sie od krzeselka uczydelka;-)I tez ostatnio nas terroryzuje.Wszystko wymusza krzykiem i piskiem.Ze mna jej łatwo nie idzie ale na mojego m bardzo to dziala
Poza tym gdy jej cos spiewam wieczorkiem albo nuce to ona razem ze mna mowi na na na
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja byłam u mojego chrześniaka,rówieśnika Madzi. Mały się wywrócił i zaczął płakac to go podniosłam i przytuliłam, jak się uspokoił postawiłam na ziemi. I w tym momencie nadbiegła moja zazdrośnica, popchnęła kuzyna tak że wylądował znów na pupie, przytuliła się do mnie i klepała mnie po plecach patrząc na Nataniela i mówiąc mama mama
Z jednej strony to słodkie, ale z drugiej to mam nadzieję że nie będzie tak załatwiac spraw w piaskownicy z innymi dziecmi
Z jednej strony to słodkie, ale z drugiej to mam nadzieję że nie będzie tak załatwiac spraw w piaskownicy z innymi dziecmi
No tak....Madzia to niezły numerek;-);-)Co powiecie na zachowanie mojego łobuza???Przyszła sąsiadka z 14 miesięcznym synkeim,no i on zadowolony od razu do Karolowej kopry siadł i się cieszy amój syn podszedł i go zwalił

Strach dzieci wpuścic

Strach dzieci wpuścic
nineczka
Fanka BB :)
Ależ zazdrośniki małe
Naprawdę żałuję, że nie mam nikogo znajomego z dzieckiem w wieku małej. Hania tak bardzo lubi dzieciaczki 
A teraz kilka nowych umiejętności mojej małej:
- umie robić wstyd - wstyd (uderza łapką w wierzch drugiej - super to wygląda)
- jak powiem, że coś jest be albo fuj to parska ślinką na kilometr
- umie znaleźć w całej książeczce to o co ją zapytam - np gdzie jest dzidzi - Hania wertuje książeczkę dopóki nie znajdzie i pokazuje paluszkiem
- nauczyła się pić z niekapka - niewielkie ilości, po parę łyczków ale zawsze coś ;-)
- kiedy nie podoba jej się oglądany program pokazuje paluchem na pilota i na tv, żeby przełączyć
- może o tym już pisałąm ale umie udawać kaszelek na hasło "jak dziadek kaszle"
Przydaje się u lekarza ;-)
Naprawdę żałuję, że nie mam nikogo znajomego z dzieckiem w wieku małej. Hania tak bardzo lubi dzieciaczki 
A teraz kilka nowych umiejętności mojej małej:
- umie robić wstyd - wstyd (uderza łapką w wierzch drugiej - super to wygląda)
- jak powiem, że coś jest be albo fuj to parska ślinką na kilometr

- umie znaleźć w całej książeczce to o co ją zapytam - np gdzie jest dzidzi - Hania wertuje książeczkę dopóki nie znajdzie i pokazuje paluszkiem
- nauczyła się pić z niekapka - niewielkie ilości, po parę łyczków ale zawsze coś ;-)
- kiedy nie podoba jej się oglądany program pokazuje paluchem na pilota i na tv, żeby przełączyć
- może o tym już pisałąm ale umie udawać kaszelek na hasło "jak dziadek kaszle"
Przydaje się u lekarza ;-)reklama
Podziel się: