reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Brawa dla Hani!!!!!!!
17.gif

A o Juleczkę się nie martw, jeszcze za nią nie nadążysz
14.gif

reklama
Brawa, gratki dla zdolnych szkrabów!!!!

U nas Olcia pomału sie rozkręca i coraz częściej się puszcza na dłuższe i dalsze "wycieczki". Strasznie komicznie wygląda jak zaczyna iść i chce to połączyć z tańcem kręcąc biodrami :-D:-D, w momencie traci równowagę :-) coś mi się wydaje że przeagentka z niej rośnie, niektórzy mówią "wybijokno"

Chyba musisz to nakrecic bo nie mogę sobie wyobrazic:-D:-D:-D
Madzia ma ostatnio na topie uciekanie. Łapie coś w rękę i w nogi, albo jak ją wołam to ona w drugą stronę i ucieka:-)

wow!!!dzieciaczki się nam rozkręcają...Hania wygląda super, a jaką uciechę ma przy tym, wie w którą stronę iść...prosto w ręce mamy i taty..:-D.
Agnes gratuluję również Julci...no to tylko moja LILI:zawstydzona/y: została...ale mój mąż mówi że skoro ona taka piękna i takie piękne włosy ma, to na czymś musiała stracić...nie można mieć wszystkiego:-Dale nadrobi, jestem tego pewna...
Dorotka dla Oleńki również wielkie gratulasy:-)

Anii nie martw sie Lilcia tez sie rozkreci.Juz wkrotce bedzie biegac i razem bedziemy wspominac jak to fajnie bylo jak tylko lezaly, jadly i spaly:tak:;-)Zreszta u nas do samodzielnego chodzenia to sporo brakuje;-)

reklama
Do góry