reklama
mania
Fanka BB :)
Nikito Kochana dla Filipka na urodzinki!!!!
Radosnej minki i wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!
ja ze swojej strony polecam ksiazke "drugi i trzeci rok zycia dziecka" Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway
jest cala seria tych ksiazek poczawszy od okresu ciazy, przez I rok itd...mi bardzo pomogla ta o I roku a teraz bede kozystac z nastepnej
jest tu opisany kazdy miesiac zycia i czego sie w nim spodziewac, jak sytmulowac dziecko do rozwoju, czym sie martwic a czym nie przejmowac....zobacz moze i Tobie sie spodoba
buziaki
ps.. jak tak urodzinki Filipa?
Radosnej minki i wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!

ja ze swojej strony polecam ksiazke "drugi i trzeci rok zycia dziecka" Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway
jest cala seria tych ksiazek poczawszy od okresu ciazy, przez I rok itd...mi bardzo pomogla ta o I roku a teraz bede kozystac z nastepnej
buziaki
ps.. jak tak urodzinki Filipa?
A
Agnexx
Gość
Polecam tę samą książkę co mania, rewelacja!
nikita33
Fan(ka)
Dzięki, dziewczyny, poszukam tej ksiązki. a jeśli chodzi o urodzinki, to świętujemy dopiero w sobotę, bo dziadkom nie pasowało w tygodniu, więc impreza opóźniona , ale to nic. Od nas narazie dostał mnóstwo buziaków i prezenty. Napiszę jak było na imprezce w naszym starym urodzinowym wątku na Niemowlakach.
pozdrowionka
nikita
pozdrowionka
nikita
D
Dora
Gość
Hej, NIKI!
my wyprawiamy urodzinki dla Darii w niedzele! tak się szczęśliwie złożyło,że to właśnie jej dzień urodzin.
a co do ksiażek, to przyez ostatnie dni przeglądałam oferty księgarni internetowych i moją uwagę szczególnie zwróciły te książki:
wspomiana już "drugi i trzeci rok życia dziecka" A. Ersenberg
oraz "gry i zabawy z maluchami" Jackie Siberg,
"Dziecko od 1 roku do 3 ...." ?
"Język dwulatków" T. Hogg
ewętualnie jeszcze
"Każde dziecko może nauczyć się regół" Anette Kost-Zehn
Może już ktoś posiada te książki i podzieli się opiniami na ich temat?
my wyprawiamy urodzinki dla Darii w niedzele! tak się szczęśliwie złożyło,że to właśnie jej dzień urodzin.
a co do ksiażek, to przyez ostatnie dni przeglądałam oferty księgarni internetowych i moją uwagę szczególnie zwróciły te książki:
wspomiana już "drugi i trzeci rok życia dziecka" A. Ersenberg
oraz "gry i zabawy z maluchami" Jackie Siberg,
"Dziecko od 1 roku do 3 ...." ?
"Język dwulatków" T. Hogg
ewętualnie jeszcze
"Każde dziecko może nauczyć się regół" Anette Kost-Zehn
Może już ktoś posiada te książki i podzieli się opiniami na ich temat?
nikita33
Fan(ka)
Dzięki , Dora, nie mam zbytnio czasu chodzić po księgarniach,ale dzięki tym informacjom nie rzucę się na pierwszą książkę, którą zobaczę tylko popatrzę dalej. No i nie wiedziałam, że istnieje "Język dwulatków" ... a może ktoś ma w wersji elektronicznej?
pozdrowionka
nikita
pozdrowionka
nikita
słowiczek
mama pisklaczków
Podtrzymuję pytanie Nikity.
Ma ktoś wersję elektroniczną "Język dwulatka"? A może link strony z której można ściągnąć??????
Ma ktoś wersję elektroniczną "Język dwulatka"? A może link strony z której można ściągnąć??????
Tutaj mozna podobno kupic za 14,99 zł
http://www.kdc.pl/servlet/SNFMain
nr katalogowy 159012
Tylko strona internetowa jest podobno nieaktualna i nie ma na niej tej pozycji więc trzeba zadzownic lub napisac maila, dopytac i zamówić.
Polecam tą książkę
http://www.kdc.pl/servlet/SNFMain
nr katalogowy 159012
Tylko strona internetowa jest podobno nieaktualna i nie ma na niej tej pozycji więc trzeba zadzownic lub napisac maila, dopytac i zamówić.
Polecam tą książkę
reklama
Mama-Agnieszka
Zaangażowana w BB
Tracy Hoog-"Język dwulatka" rewelacyjna książka.Chyba to własnie dzięki niej jestem bardziej cierpliwa i wyrozumiała dla mojego szkraba.