reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc ja liczę na to, że Szczepcio po nas odziedziczył poczucie humoru oraz niezależność i sam za pare lat będzie się przedstawiał jako Szczepan, mima obcjokrajowców gdy słyszą to imie w zestawieniu z nazwiskiem- bezcenne

anka26_x_07
Mama Laury :)
Anie to fajnie dziewczyny
Twarde sztuki i zawsze w zyciu dadza sobie rade

_Ewelinka_
anka26,07 to święta prawda co piszesz.....każda jedna Anka jaką znam to cwaniara, która sobie krzywdy nie da zrobić....radzą sobie dziewczyny w życiu! :-)
Herbata...imię Ania jest bardzo ładne.....możne zdrobniale wołać Anulka, Aneczko :-)
Herbata...imię Ania jest bardzo ładne.....możne zdrobniale wołać Anulka, Aneczko :-)
truskafffka

a jak poszłam do przedszkola to sama przedstawiałam się Ala bo tak było łatwiej i mnie i dzieciakom

do swojego imienia musiałam dojrzeć
Szczebiotka
Herbata, tak mąż jest Polakiem, mój nick od nazwiska;-) a Ania faktycznie bardzo ładne, ponadczasowe i chyba teraz nawet nie takie popularne
Truskafka nie bądź taka tajemnicza i napisz jakim to imieniem Cię Rodzice obdarowali, może którąś znajdzie inspiracje:-)
Alfa jakbym mojego Męża słyszała
Tamara, Tatiana, Natasza- mnie się bardzo podoba a dla Niego "za bardzo ruskie"
Truskafka nie bądź taka tajemnicza i napisz jakim to imieniem Cię Rodzice obdarowali, może którąś znajdzie inspiracje:-)
Alfa jakbym mojego Męża słyszała

reklama
_Ewelinka_
Moj mąż również twierdzi, ze Tatiana, Nadia, Natasza to ruskie imiona i absolutnie takiego dziecku nie damy :-)
Mnie sie również podoba imie Marlenka dla dziewczynk....mało spotykane :-)
ale jesli będziemy miec corcie to na 99% będzie Laura....gorzej z chłopcem.....a co najciekawsze jak śni mi sie dziecko albo poród to zawsze jest to chłopczyk :-) nie wierze w sny....ale juz szósty raz mi sie śni synek....dziwne :-) moze słyszy, ze Non stop z mężem nastawiamy sie na córkę, wiec chce nas wyprowadzić z błędu i upomina sie w snach :-) hehe kto wie....
Mnie sie również podoba imie Marlenka dla dziewczynk....mało spotykane :-)
ale jesli będziemy miec corcie to na 99% będzie Laura....gorzej z chłopcem.....a co najciekawsze jak śni mi sie dziecko albo poród to zawsze jest to chłopczyk :-) nie wierze w sny....ale juz szósty raz mi sie śni synek....dziwne :-) moze słyszy, ze Non stop z mężem nastawiamy sie na córkę, wiec chce nas wyprowadzić z błędu i upomina sie w snach :-) hehe kto wie....
Podziel się: