reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ksiega imion

reklama
Szczerze mówiąc ja liczę na to, że Szczepcio po nas odziedziczył poczucie humoru oraz niezależność i sam za pare lat będzie się przedstawiał jako Szczepan, mima obcjokrajowców gdy słyszą to imie w zestawieniu z nazwiskiem- bezcenne:-D

szczebiotka a Twoj maz nie jest polakiem? my oboje jestesmy, dlatego zagraniczne imiona odpadaja, bo wlasnie z nazwiskiem prezentuja sie tak sobie. chce wybrac takie ktore jest znane i tu w polsce. wczoraj mi do glowy przyszla Ania...

anka26,07 to święta prawda co piszesz.....każda jedna Anka jaką znam to cwaniara, która sobie krzywdy nie da zrobić....radzą sobie dziewczyny w życiu! :-)

Herbata...imię Ania jest bardzo ładne.....możne zdrobniale wołać Anulka, Aneczko :-)

:p mnie rodzice uraczyli trudnym imieniem, bez łatwego zdrobnienia więc jako dzieciak byłam gwaizdeczką, koczkodanem itd:-D
a jak poszłam do przedszkola to sama przedstawiałam się Ala bo tak było łatwiej i mnie i dzieciakom:-D
do swojego imienia musiałam dojrzeć ;)

Herbata, tak mąż jest Polakiem, mój nick od nazwiska;-) a Ania faktycznie bardzo ładne, ponadczasowe i chyba teraz nawet nie takie popularne
Truskafka nie bądź taka tajemnicza i napisz jakim to imieniem Cię Rodzice obdarowali, może którąś znajdzie inspiracje:-)

Alfa jakbym mojego Męża słyszała:-D Tamara, Tatiana, Natasza- mnie się bardzo podoba a dla Niego "za bardzo ruskie"

reklama
Moj mąż również twierdzi, ze Tatiana, Nadia, Natasza to ruskie imiona i absolutnie takiego dziecku nie damy :-)
Mnie sie również podoba imie Marlenka dla dziewczynk....mało spotykane :-)

ale jesli będziemy miec corcie to na 99% będzie Laura....gorzej z chłopcem.....a co najciekawsze jak śni mi sie dziecko albo poród to zawsze jest to chłopczyk :-) nie wierze w sny....ale juz szósty raz mi sie śni synek....dziwne :-) moze słyszy, ze Non stop z mężem nastawiamy sie na córkę, wiec chce nas wyprowadzić z błędu i upomina sie w snach :-) hehe kto wie....

Do góry