reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

reklama
Tamara bardzo fajne:tak: takie inne, super!
Zoja modna jest w Niemczech
Ewelinka ja jak bylam z Laura w ciazy to mi sie synek snil:-D

My dzis mowilismy o imieniu i moja corka Laura lat 5 wmawiala mi ze brat bedzie mial na imie Achilles:-D:-D:-D
Jeszcze cwaniara mala nie zapamietala imienia i caly czas pytala tatusia jakie to bylo imie co kiedys powiedzial:szok::-D:-D
Myslalam ze padne ze smiechu:-)

Nasza truskaweczka ma na imie Aurelia :)

Ostatnia edycja:
Aaa no przecież, Aurelia jest pięknym imieniem! Też u nas jest na liście, nawet na 1 miejscu :D
Laura też odpada u nas, Martyna miała być, ale dla mnie za twarde.
Mnie się zawsze śniło, że będzie chłopczyk, a na usg psiocha :D Ale ostatnio już mój mózg zanotował, śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę, ale tak dziwnie, bo wszyscy siedzieliśmy w jednym pokoju z położną, trzeba było robić cc, a robiła na odległość do drugiego pokoju i się zastanawiałam co ja z nimi robię, skoro rodzę za ścianą. Dziewczynka się urodziła śliczna, tylko nie płakała. Leżała sobie i się gapiła :eek:

tak tak potwierdzam ;) Ze mnie złota dziewczyna- Aurelia :-D

Anka hahaha no i masz ..Achilles hihi
a mój prezes wymyślił, że jak dorośnie to będzie miał na imię Marian a siostrzyczka Marianka:-D nie wiem skąd mu się to wzięło :-D

Ewelinka no ciekawe z tymi snami...jedni mówią że na opak, inni że cosik w tym jest hehe czyli tradycyjnie fifty fifty :-D
choć u mnie się sprawdziło, w pierwszej ciąży w snach chłopaczek się pojawiał i taaadddam jest ;) a teraz jak tylko dowiedziałam się o ciąży do córa mi się przyśniła ;) choć przeczucia miałam na synka :)

Ciekawość mnie zjada od środka kto to tam we mnie mieszka.....no ale niestety muszę czekać najprawdopodobniej do marca i sie wtedy przekonam :-) ehhhh nawet nie wiecie jakie to trudne dla ciekawskiej baby!!!!

Herbata.... Chciałam wiedzieć i to bardzo ale moje dzieciatko jest ułożone posladkowo i niestety lekarz nie był w stanie określić płci.....zarówno polski jak i norweski :-( oboje stwierdzili tylko ze siusiaka nie widać, ale to nie znaczy, ze go nie ma :-) wiec żyje w ciągłej niewiedzy.

betina nie lubię niespodzianek :-( ale jestem w stanie wybaczyć to mojemu dzidziusiowi, ze zrobił swojej ciekawskiej mamie psiuksa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
My z _Ewelinka_ jedziemy na tym samym wózku,choć dostalismy jeden znak więcej bo w 13tyg.lekarz mówił że coś tam się pojawia (na chłopczyka) no ale zobaczymy ... moze 29 grudnia na wizycie coś pokaże uparciuszek :)

Do góry