• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ksiega imion

reklama
Mi podobają się imiona:dla chłopca Mateusz, Jakub i Kamil, a dla dziewczynki Joasia, Madzia i Natalia. Wstępnie już wybraliśmy w trójkę Kamilka lub Madzię:-) Ale jeszcze dużo czasu więc zobaczymy czy się nikomu nie odwidzi.

Roksaa, jak to mówi mój Sz. "Jakbym Cię nie znał, to nazwałbym córkę Natalia" :) Mnie się moje imię podoba - brak zastrzeżeń, możesz śmiało córę chrzcić ;)

Natalia mi się od dawna marzyło tak nazwać córkę, jeśli ją będę miała, bo od strony mojego M. same chłopaki, no i u nas też synek. Zobaczymy, co tym razem się chowa w moim brzuszku:-) W każdym razie piękne imię:-)

Dla dziewczynki mój typ, jeden jedyny, to Kalina.
Dla chłopca Juliusz albo Witold. Bardzo podoba mi się zdrobnienie Kostek, ale Konstanty już nie. :]

Jak dla mnie Natalia odpada i mam nadzieję, że mój Sz. nie wyskoczy z tym imieniem, bo jego była, to Natalia i też 88, jak Natalia88 (o ile, to rok ur. :-p). Jestem tak zazdrosna, że aż mi słabo jak gdzieś Natalię słyszę, widzę :zawstydzona/y::-p

Asinka - tak, to rok urodzenia ;) Hmm, tamta Natalia to pewnie jakiś wyjątek od reguły, bo zapewniam, że wszystkie Natalie są bardzo miłe i sympatyczne :P za to widzę, że Twój Sz. i mój Sz. (hihi, co za zbieg okoliczności:P - to nie ten sam Sz., prawda? :D:D)

Natalia powiem Ci, że przeraża mnie ten zbieg okoliczności :-p Jakoś nie mogę się przełamać co do Natalii... Choć mam 2 koleżanki o tym imieniu i są bardzo fajne :-) Może pomożesz mi się przełamać :-p

reklama
Emilka - dokładnie, coraz bardziej podejrzana sprawa:P
Asinka - Twój Sz. przekroczył już magiczną 30, czy jeszcze nie? (tak, żeby się upewnić:P) i postaram sie jak mogę przekonać Cię do tego imienia (wszystkie Natalie są wyjątkowo mądre i ładne:P - no poza tym wyjątkiem, który potwierdzać ma regułę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry