zanetaanna
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was ma w diagnozie przy endometriozie jeszcze Ademioze? Jeśli tak to jak to sie miało do Waszych ciąż ? Myśle , ze to wlasnie przez to cholerstwo nie moge utrzymać ciąży ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja przy mężu wyglądam jak taka klucha teraz - trzeba sie ogarnac poEmi nie tylko brzuch na tym zdjeciu fajny
No ja przy mężu wyglądam jak taka klucha teraz - trzeba sie ogarnac po
Zanetaanna - co to jest ?! Niby tyle wiem s pierwsze slysze .. No ale jak to rzeczywiscie to to jest spory postęp w diagnostyce prawda ??
Kurka .... Bardzo ciekawe bo ja po czyszczeniu po polipie tez " klasycznie" poronilam juz zaplodniony zarodek wczesna ciąże na oko 6/7 tydzien :/Profesor wytłumaczył mi to w ten sposób , moze inaczej ta Ademioza cała jest skutkiem w moim przypadku zle wykonanego czyszczenia po pierwszej ciąży .
Twierdzi ze macica noe wytwarza kleju który przytrzymuje płód.... I tak sie u mnie stało , bez boli na raz krwotok i było po wszystkim ... Ah sama juz nie wiem , ku... Taka sie czuje beznadziejna ....