• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Hess do transferu zostało jeszcze trochę czasu, ale bałam się żeby nie rzutowało to na decyzje lekarza o kolejnym odroczeniu transferu. Dobrze jednak wiedzieć że małe oosłabienie organizmu nie jest problemem :-)

reklama
limonka = gratulacje!

edenlyn - gratulacje, piękne bobasy a jeszcze piekniejszy brzuszek. Każda chciałaby tak wygladać w 34 tygodniu :) Trzymam kciuki :)

Nova 2016 - nie denerwuj się Kochana. Na pewno nie przełożą transferu. Może coś w tym jest, o czym pisały dziewczyny, bo mój drugi (udany!!!) transfer był własnie podczas przeziębienia!

Dziewczyny, będę teraz zanudzała o sobie. Ostatnio pytałam ile trwa długi protokół, aż mi Bety wcisnęła "Stareeee". Ale dalej to pytanie jest aktualne. W najbliższy czwartek mam laparoskopowe usunięcie wodniaka. Zaczął się okres, biorę Marvelon. Mój ginekolog nie chce ryzykować z moim okresem, który ostatnio bywa co 2 m-ce, chce zdążyć z dofinansowaniem. Przepisał mi 2 opakowania Marvelonu, ale na notatce z wizyty napisał, że będę potrzebowała co najmniej 3 opakowań. Stąd moje pytanie: czy znacie przypadki kilkumiesięcznego brania antyków przed in vitro? Czy to może przez laparo? Czy musze odczekać kilka cykl?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry