Ewunka
Fanka BB :)
Aaaaa ok to mi się pomyliłoChyba nie,bo z tego co kojarzę pytała o nasza klinikę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaaaa ok to mi się pomyliłoChyba nie,bo z tego co kojarzę pytała o nasza klinikę![]()
WiemTo Rachciachciach napisala tego posta.
Madzionga prosze nie uciekaj, twoja ciaza jest tylko troszke starsza niz moja, fajnie bylo czytac co u ciebie, czasem o cis podpytac, wymienic doswiadczeniami.Dziewczyny, odpoczne sobie troszkę od forumale dziękuję Wam, bo jesteście ogromnym wsparciem !!!!
No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nieCzy to ważne kto co dał pod jakąś wypowiedzią?? Teraz będziemy sprawdzać co kto dał pod każdą wypowiedzią? Każdy wie z czym to się wiąże i każdy ma swój rozum. Koniec tematu!!
. Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak . Zgodzę się z Tobą, że nie powinno się obrażać innych. A czy ktoś popiera beznadziejną wypowiedź to już jego sprawa.No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nie. Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak .
Ale biedne te bliźniacze mamuśki co dziś przeczytały ta wypowiedź.
Żeby Cię już nie razilo w oczy cofnelam swoją ocenę.No chyba ważne ...... czy ktoś popiera beznadziejna wypowiedź czy nie. Każdy może mieć swoje zdanie . Ale obrażanie innych to chyba coś nie tak .
Ale biedne te bliźniacze mamuśki co dziś przeczytały ta wypowiedź.