Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie odpoczywaj .Dziewczyny, odpoczne sobie troszkę od forumale dziękuję Wam, bo jesteście ogromnym wsparciem !!!!
Nie ze inne zdanie niż moje bo czyjeś zdanie to ja akurat szanuje ale chamstwo i obłuda jakiś mnie w oczy kole! !!Mam prawo dawać lubie/nie lubię gdzie chce.
A o e dobrze pamiętam to kiedyś atakowałas juz kogoś tu za inne zdanie niż Twoje.
Wypoczywaj KochanaEwunka fajnie, że uważasz moj wpis za zabawny. Naprawdę. Ja przynajmniej unie przeprosić.
Nie no ja jutro mam transfer. Nie zamierzam się już denerwowac. Później tym bardziej.
Tez się stąd ulatniam.
Madzionga zostań proszę! Potrzebuje cię tutaj!olej to głupie gadanie,bądź ponadto....czekam na ciebie!!!!!!!Dziewczyny, odpoczne sobie troszkę od forumale dziękuję Wam, bo jesteście ogromnym wsparciem !!!!
Transfer 3-dobowych zarodków miałam 3.03.2016Olusja a powiedz prosze kiedy mialas transfer? Chodzi mi o date. Bo ja mam wizyte 25.03 to bedzie akurat 2 tyg + 2 dni od pozytywnego testu, i w symie 6t3d ciazy więc mam nadzieje ze lekarz mi zrobi usg.